Juha Klemettinen

Arja Suominen Finnairin viestintä- ja yhteiskuntavastuujohtajaksi

1 viesti aiheessa

Finnair Oyj

Lehdistötiedote

 

Arja Suominen Finnairin viestintä- ja yhteiskuntavastuujohtajaksi

 

Arja Suominen, 52, on nimitetty Finnairin viestintä- ja yhteiskuntavastuujohtajaksi sekä Finnairin johtoryhmän ja johtokunnan jäseneksi 14.3.2011 alkaen. Suominen siirtyy Finnairiin Nokiasta, jossa hän on viimeksi vastannut yhtiön globaalista viestinnästä.

 

"Finnairin toiminnan painopiste siirtyy yhä enemmän kansainvälisille markkinoille. Lisäksi haluamme tavoittaa asiakkaamme ja henkilöstömme aiempaa monipuolisemmin. Suominen tuo uudenlaista osaamista viestintäämme, sillä hänellä on pitkä ja vankka kokemus vaativasta kansainvälisestä yritysviestinnästä", Finnairin toimitusjohtaja Mika Vehviläinen sanoo.

 

Viime vuosien aikana Finnair on luonut vahvan aseman Euroopan ja Aasian välisessä lentoliikenteessä, ja sen kotikentästä Helsingistä on tullut Aasian-liikenteen keskeinen solmukohta.

 

"Yhtiön tunnetuksi tekeminen ja asiakkaiden tavoittaminen sen keskeisillä markkinoilla on tärkeää, jotta saavutamme tavoitteemme tulla laatu- ja ympäristötietoisen lentomatkustajan halutuimmaksi vaihtoehdoksi pohjoisen pallonpuoliskon mannertenvälisessä liikenteessä", Arja Suominen toteaa.

 

"Kasvavan kansainvälisen panostuksen lisäksi Finnair haluaa jatkossakin huolehtia myös suomalaisista sidosryhmistään. Toivon voivani hyödyntää aiempaa osaamistani uudistuvan, sinivalkoisen Finnairin hyväksi."

 

Finnair Oyj

Viestintä

18.2.2011

 

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään