Guest vsaltiko

Henkilöstöuutisia Suomen Ilmailumuseolta

1 viesti aiheessa

Henri “Henkka” Äijälä (43) on aloittanut työnsä Suomen Ilmailumuseon myynti- ja markkinointipäällikkönä 12.1.2011 alkaen. Pohjalaisilta juuriltaan Espooseen kotiutunut Henkka sai ilmailukärpäsen pureman jo vuonna 1974, Seppo Saarion ja Frecce Trikolorin lentonäytöksessä. Siitä lähtien Henkka on kiertänyt maailmaa koneiden perässä, kunnes päätyi tammikuussa Suomen Ilmailumuseolle. Henkan tavoitteena on nostaa museon tapahtuma-, kokous- ja elämyspalvelut valtakunnallisen erikoismuseon statuksen vaatimalle tasolle. Henkan yhteystiedot löytyvät museon verkkosivuilta (www.suomenilmailumuseo.fi).

 

Lisäksi Ilmailumuseon museonjohtaja Matias Laitinen on jäänyt sairauslomalle maaliskuun loppuun asti. Ilmailumuseosäätiön hallitus on nimittänyt määrä- ja osa-aikaiseksi vt. museonjohtajaksi hallituksen jäsenen, Janne Salosen (janne.salonen@imy.fi). Salosen työsuhde kestää Laitisen poissaolon ajan.

 

Myös arkistosta ja kirjastosta vastaava tutkimusavustaja Sten-Olof Nieminen on sairauslomalla maaliskuulle asti (museon kirjasto on suljettu 1.4.2011 saakka).

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään