Ilkka Kangastalo

Vinkkejä Lontoosta?

10 viestiä aiheessa

Taas pitäisi lähteä Lontooseen. Hyviä matkavinkkejä kaivattaisiin.

 

Harrods, Oxford Street ja sen semmoiset ovat tuttuja, Hendoniin aion mennä mutta haluaisin hyviä vinkkejä paikoista, joihin harva eksyy. Joku vähän tunnettu erikoisuus siis. Ja huom tämä on perheloma!

Mielellään tietenkin zone 1-2 alueella.

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Samalla kun käytte Madame Tussaud'silla, poiketkaa Baker Street 221B:ssä - aivan, pieni symppis Sherlock Holmes-museo :thmbup:

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Jos on tarkoituksena tuubeilla paljon ja nähdä kaikki mahdolliset nähtävyydet, kandee harkita London Passin hankkimista. Netistä voi koettaa bongata tarjouksia.

 

Onko tuttu Brass rubbing eli vanhojen korkokuvien jäljentäminen tuttua? Tätä voi harrastaa St Martin in the Fields -kirkon kryptassa Trafalgar Squaren lähellä? Koko perheen hommaa :)

 

Lontoon teatteritarjonta on tietenkin aeeeeekamoinen, jos semmoisesta tykkää ja jaksaa väijyä tarjouslippuja netistä. Minä satuin näkemään 1975 pikkuteatterissa musikaalin "I do, I do", jossa rooleissa Juliet Prowse ja Rock Hudson. Edessäni istui katsomossa Louis Jourdain jne...  8) (mutta oonhan mä näytellyt itekki Leif Wagerin ja Ansa Ikosen kaa ja mussunmussun... :laugh:)

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

The Soane Museum Lincoln's Inn Fieldsillä, Holbornin tuubiaseman lähellä.

"Lontoon hienoin talo", jos sellainen natsaa. Ja kyllä, löytyy lapsillekin ihmeteltävää miljardista sokkelosta, patsaasta ja kattoikkunasta. Hieno paikka.

 

http://www.soane.org/

 

Soho noin yleensä on kiertelemisen arvoinen, ja Cafe Italiasta Firth streetillä (muistaakseni...) saa kuulemma vieläkin Lontoon parhaan Espresson.

 

Ja jos St. Catherine Dockilla käy, kannattaa katsastaa joen toiselta puolelta Design Museumin näyttely, josko on jotain kiintoisaa esilllä. Paikka on hieno ja kahvilassa hyvää suklaakakkua.

 

 

Pientä kateutta on ilmassa, olis kiva päästä tuonne itsekin pitkästä aikaa. Mukavaa matkaa! :thmbup:

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Imperial War Museum on ihan ehdoton, ja tuo HMS Belfast kuuluu samaan museojärjestelmään. Museon osoite on www.iwm.org.uk/

 

Se ei  nyt ihan varsinaisesti ole "perhepaikka" mutta kyllä sieltä löytyy kivaa myös lapsille. Omasta viime käynnistä on kyllä useampi vuosi.

 

Timo

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään