Aleksi Palojärvi

Koneessa ongelmia (ratkennut)

8 viestiä aiheessa

Moikka! Elikkä oin pelaamassa IL-2:hta, kun keskusyksikkö horjahti. Kone on tuossa pöydän reunalla, ja tikkuna on ForceFeedback2. Koska tikusa on "forcea", niin pöytä heiluu. Tämän ansiosta kone horjahti. Sain kumminkin koneen kiinni, ja se lösähti aika vauhtia käsivarsille. (kävi muuten kipeää). KOne sai jokseekkin pehmeän laskun, mutta silti joku on vähän vinossa. Näppäimistä ei enää tottele kunnolla, ja näyttö menee välillä pimeäksi, ja herää taas. Sammutin koneen pariin otteeseen, ja se ehkä vähentyi. Ei kuitenkaan poistunut oneesta.

 

Olisiko jollkin neuvoa, että mikä voisi olla vikana?

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Avaapa kotelo ja katso että kortit on kullolla pohjassa. Näyttökortti varsinkin helpolla liikahtaa vähän kun johto nykäisee ja sitten tulee kosketushäiriöitä. Näppiksessä voi olla johto tai liitin kärsinyt. Siinä tapauksessa uusi näppis auttaa.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Jos sulla on semmonen halvin mahdollinen kotelo niin ne on yleensä aika veteliä ja saattavat nuljahtaa vinoon, ja sitten lisäkortit saattavat nousta emolevyn sloteista irti. Ei muuta kun tarkistat että kaikki on tiukasti kiinni. Ja muista ottaa virtajohto ensin irti.

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Elikkä kotelo on HP-Pavilon t549. Ei pitäis ihan heti purskaan mennä. Kylläpä nuo näyttäis kohdallaan olevan, kun tuossa painelin. Nyt ei tosin ole ilmennyt mitään ;D. Näppis on muuten langaton.

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Tämä nyt ei varsinaisesti liity asiaan, mutta minulla on sinänsä sama ongelma, että tietokonepöytä on löysä (=heiluu), ja kone myös siten tärähtelee välillä. Olen joskus kuullut, että suht pienikin tärähtely koneen ollessa päällä, voi hajottaa kovalevyn. Pitääkö tämä paikkaansa? Jo yksi kovalevy on hajonnut, ja pöytä kyllä tärähti sitä edellisellä käyttökerralla.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Huh.. Sikäli onnellisesti kävi, että näyttis meni. Minusta nuo oireet ei kylläkään liity aiheeseen, mutta kaverin kanssa ei mitään muuta ihmeellistä löydetty. Nyt kone on kunnossa. Kiitos myös teille.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään