Harri Koskinen

Finnairin ja muiden oneworld-yhtiöiden aikataulut nyt iPadissä

3 viestiä aiheessa

Finnairin ja muiden oneworld-yhtiöiden aikataulut nyt iPadissä

 

Finnairin ja muiden oneworld-allianssin jäsenlentoyhtiöiden aikataulut ovat nyt luettavissa Applen iPadin kautta. iPadin sovellus on ladattavissa ilmaiseksi englanniksi, ranskaksi, saksaksi, italiaksi sekä pian myös portugaliksi.

 

iPad-sovelluksen kautta lentoaikatauluja voi hakea oneworldin 12 jäsenlentoyhtiön ja näiden codeshare-kumppaneiden tarjoamien lähes 10 000 päivittäisen lennon ja miltei tuhannen kaupunkikohteen joukosta.

 

Säännöllisesti päivittyvä sovellus näyttää suorat lennot, parhaat yhteydet, lähtö- ja saapumiskentät mahdollisine liityntälentoineen, jokaisen lennon pituuden ja keston sekä paljon muuta hyödyllistä tietoa matkan suunnitteluun.

 

iPad-sovelluksen voi ladata osoitteesta http://www.oneworld.com.

 

Vastaavia sovelluksia on saatavilla myös muihin kannettaviin tietokoneisiin sekä matkapuhelimiin.

 

oneworld-lentoyhtiöallianssin jäseniä Finnairin lisäksi ovat American Airlines, British Airways, Cathay Pacific, Iberia, Japan Airlines, LAN, Malév Hungarian Airlines, Mexicana, Qantas, Royal Jordanian ja S7 sekä noin 20 tytäryritystä. Intialainen Kingfisher liittyy allianssiin tämän vuoden aikana.

 

Finnair Oyj

Viestintä

12.1.2011

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Olisi kannattanut mainita ennemmin apps store ja ohjelman nimi kuin kotisivut josta pitkällä haulla löytyi  linkki itunesiin  ::)

 

http://itunes.apple.com/fi/app/oneworld-flight-search/id336346611?mt=8

Varmaan toki niinkin, mutta etusivullahan on linkki Downloadable Timetables jossa toki sitten se linkki siitä eteenpäin, mutta näkeehän tuolta sivulta nyt jokainen että noita laitealustoja on useampia, tosin matkapuhelinten osalta Black Berry, iPhone olivat ainoat. Muina alustoina PocketPC iPad ja ilmeisimmin Windows tietokoneet kun puhutaan PC or Laptop.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään