Mika Koski

Karamzinin koulun lennokki- ja simulaattorikerho etsii PC:eitä lahjoituksia.

1 viesti aiheessa

Hei,

 

kerhomme on espoolaisen koulun suojissa toimiva kouluikäisille suunnattu vanhempi/lapsi -kerho, joka on toiminut lukuvuoden 2010 alusta saakka. Rakentelemme lennokkeja, opiskelemme leikin varjolla lentämisen/ilmailun teoriaa ja opettelemme 2-paikkaisella simulaattorilla purjelentämään. Toimintamme laajetessa etsimme lisää PC -koneita, näyttöjä, joystick jne. kerhollemme, jotta ne, jotka eivät ole pursisimun lentovuorossa voivat harjoitella RC-koneilla lentämistä FMS tai vast. simulla.

 

Jos sinulle on jäänyt nurkkaan ylimääräinen PC ja haluat sen lahjoittaa, otamme kaiken avun kiitollisuudella vastaan. Voimme myös vaihtaa PC:n oikean purjelennonopettajan kanssa lennettyihin koululentoihin pursisimulla, jotta voit esim. valmistautua ensi kesän oikeaan purjelentokurssiin. Simulennot voidaan myös sopimuksen mukaan yhdistää Helsingin Ilmailukerhon ja Nummelan Lentokeskuksen kursseihin*.

 

http://www.heik.fi/page22.php

 

http://www.nlk.fi/koulutus.html

 

Terveisin,

 

Mika Koski

- kerhon vetäjä, purjelennonopettaja -

 

 

* Simulennoilla EI VOI korvata oikean kurssin lentoja tai teoriatunteja, mutta simulla voidaan tukea oppimista esim. ohjausopin ja menetelmien osalta.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään