Jaakko Kuusisto

stella groupin pukkikopteri

6 viestiä aiheessa

 

upeata toimintaa sairaiden lasten muistamiseen :thmbup:

 

http://www.facebook.com/album.php?aid=37114&id=168374216516231

 

Kiitokset: Finavia, Stella Group ja Bell Air, unohtamatta Malmin lentoasemaa tukikohtana. Todella huomaavaista toimintaa em. yhtiöiltä. Pitäisikö SIL:n vielä toimittaa seuraavaan kaupunginvaltuuston kokoukseen uusin Ilmailulehti ihan Joululahjaksi valtuutetuille. Huomaisivat miten tärkeä osa kaupunkia on Malmin kenttä. :thmbup:

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Aiheeseen erityisen läheisesti liittyen

 

 

:D

Juu, kiitokset sinullekin upeista kuvista kuin myös hyvästä ja selkeästä teksistä koskien Bel Air operaattoria, uusimmassa ilmailu lehdessä. :thmbup:

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Meilahti on tullut tutuksi aikoinaan siskon aivokasvainleikkauksesta, joka silloin 70-luvun puolivälissä etenkään ei ollut mikään pikkujuttu. Aina muistan kesän jolloin vanhemmat itkivät alati kun heidän näin, ja minut vietiin sukulaisille ja tutuille hoitoon ympäriinsä kun he olivat siskon luona sairaalassa ja siskoa lähdettiin viemään ambulanssilla Vaasasta Helsinkiin poliisisaatossa. Isä raukka yritti pysyä mukana, kaikki mentiin mitä Taunus kulki. Onneksi kaikki meni hyvin.

 

Lisäksi kun on oman esikoispojan kanssa pitänyt käydä Vaasan Keskussairaalaan lastenosastolla tutkimuksissa, on odotushuoneessa odottelu vallan kasvattava kokemus. Tekisi jokaiselle hyvää viettää siellä vaikka 15-30 minuuttia. Sen jälkeen osaa asettaa omat murheensa oikeaan mittakaavaan, ja todeta kuinka onnellinen onkaan.

 

Hienoa työtä, hatunnosto ja kumarrus!

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla