Jouko Manninen

Konetta päivittämässä hieman

2 viestiä aiheessa

Terve!

 

Olisin tässä ehkä joulun tienoilla tai vähän jälkeen päivittelemässä hieman konetta ja ajattelin kysellä täältä hieman apua mitkä olisivat järkevät päivitettävät osat. Itse olen ajatellut ainakin muistit vaihtaa DDR3:iin, mutta ei ole vielä varmuutta mitä muuta vaihtaa jos vaihtaa. Budjetti olisi maksimissaan sellainen 300-500 euroa varmaankin. Simukäyttöön lähinnä tuo kone tarkoitettu ja tällä hetkellä käytössä FS9, mutta mahdollisesti myös FSX tulossa jossain vaiheessa. Kone tällä hetkellä tällaisessa kokoonpanossa:

 

GeForce nVidia 8800 GTX 768MB

Intel Core 2 Q6600 @ 2,4GHz (G0 stepping)

4GB DDR2 800MHz

Gigabyte GA-P35C-DS3R -emolevy

Windows Vista Home Premium 64bit

 

Eli mitä osia tuohon kannattaisi tuolla muutaman sadan budjetilla vaihtaa vai onko järkeä tuolla rahalla päivittää mitään ja tarvitseeko enemmän? Ja vaikka ei tuolla rahalla päivittäisikään, mikä on koneen ns. heikoin lenkki, joka ensiksi kannataisi korvata?

 

Toinen kysymys liittyy noihin muisteihin. Emolevyn ohjekirjasessa lukee, että tukee DDR3 muisteja nopeuteen 1333MHz asti. Onko tämä todellinen raja muistien nopeudelle vai onko esim. mahdollista että manuaalin teon aikaan ei ollut saatavilla nopeampia DDR3 muisteja. Eli onko noiden vielä nopeampien muistien asentaminen mahdollista ja jos on onko niistä suuresti hyötyä (tai haittaa)?

 

Jouko

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Varsin tasapainoinen kokonaisuus jota en lähtisi päivittämään vaan säästäisin rahat kokonaan uuteen kokoonpanoon.

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään