Guest janesirnio

Mikä näistä tikkuista paras + wintoosa kysymys

4 viestiä aiheessa

eli nytkun olen tilannut tehokkaan koneen jolla X pyrii näyttävästi ja sulavasti ni pitäs ohjain ostaa, mikäs näistä on teidän mielestänne paras joko kokemuksen tai ihan spektien perusteella..

 

1. http://www.jimmspc-store.fi/tuote/3136

 

2. http://www.jimmspc-store.fi/tuote/942-000016

 

3. http://www.jimmspc-store.fi/tuote/963352-0914

 

Ja sitten, kun minulle tulee nyt windows 7 64bit ni pelittää ihan normi FsX 32bittinen versio siinä vai pitääkö olla joku tietty versio 64bittiselle käyttikselle?

 

Thänks taas vastauksista  :thmbup:

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Riippuu vähän siitä, millaista lentourheilua harrastaa simulla. Jos opettelet esim. Kesnalla peruslentämisen saloja, niin olisiko rattiohjain luonnollisempi vaihtoehto? Tai jos haluat tapella ilmassa, niin eikös hävittäjiin sopisi se joikkarityyppinen paremmin? Vaihtoehtoja varmaan riittää. Mulla on Logitechin Extreme 3D Pro, ja riittää minun harrastukseeni. Toistaiseksi.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Jep, eli olen lentänyt simulla (x) paljon jokunen vuos sitten, sitte paloi käämi paskaan koneeseen ja myin sen veks, nyt sitte oon kasattanut ja tilannu kunnon teho koneen ja siihen tahtosin myös kunnon ohjaimet. Aiemmin oli semmonen "u" ohjain mikä just oikeissakin koneissa on (mm. cessna) mutta lennän enemmän matkustaja koneita, koptereita ja tietty hornettia.

 

Tuohon tarkotukseen tahtosin hyvän ohjaimen. Jotenkin tikku tuntua musta paremmalta just sen takii et se toimii luontevasti noissa kaikissa :) -tuo kallein noista houkuttaa sen takii ku siinä tuntuu tuulet ym. Mut onse niin kallis etten tahdo "ostaa sikaa säkissä", mieluummin varma hyvä perus tikku jos joku jotain suosittelee :)

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään