Jaakko Rissanen

F-Secure estää nettipelaamisen?

5 viestiä aiheessa

Yritin tässä yhden kaverin kanssa pelata Age of Empiresia netin välityksellä ja sehän ei jostakin syystä onnistu. Kaveri pystyy toisten kanssa pelaamaan, paitsi minun ja erään toisen fsecure-käyttäjän. Eli tästä pääteltiin ongelman olevan fsecuressa. Onko tähän jotakin ratkaisua?

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Oletko varma että sieltä asetuksissa ei ole että Age of Empires on siellä kiellettyjen listassa? Jos on niin ota se asetus pois ;)

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Niin siellä sovellusvalvonnan puolella. Ja toinen on, että jos sen käyttämä portti on estetty. Serverinä toimivaan koneeseen ainakin on erikseen määriteltävä se portti auki. Ulos päin yhteyden ottavalla pitäisi mennä semmoisenaan, ellei ole erityisen tiukka palomuurisäännöstö käytössä. Ellei sitten tuo peli sattumalta käytä jotain tunnetun takaporttiohjelman käyttämää porttia, joka on kiellettyjen listalla.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Katsopa sitten F-Securen lokeista jääkö sinne merkintää. Jos ei, niin kieltosäännöistä voi vaihtaa raportointitavan, jolloin kaikki jää lokiin. Ehkä tuossa myös clientit kuuntelevat porttia, jolloin sille pitää avata reikä muuriin. Selviää tuo varmaan ko. pelin faqeistakin, jos ei palomuurilokia jaksa ihmetellä.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään