Guest Superfinnair

Monen kuvatiedoston koon ja kuvaformaatin muuttaminen?

4 viestiä aiheessa

Terve!

 

Heräsi tässä kysymys mieleen, millä ohjelmalla saa yhtäaikaa vaikka 10 kuva tiedoston kokoa ja kuvaformaatin muotoa muutettua haluamakseen.

 

T: Markus

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Itse käytän ACDSee 5.0 Powerpack kuvienhallintaohjelmaa. Sillä voi konvertoida mielivaltaisen määrän kuvia useisiin eri formaatteihin ja kuvakoon muuttaminen luonnistuu myös noudattaen samaa kaavaa.

 

Lainaus PcSuperstoren sivuilta: Digitaalikuvien arkistointi- ja hallinnointiohjelma. Voit käyttää kuvia etsiessäsi useita eri hakukriteereitä. Ohjelma näyttää hakutulokset postimerkkikoossa ja avaa isotkin kuvat todella nopeasti. Tukee yli 50:tä kuvaformaattia. Todella hyödyllinen ohjelma kaikille kuvia tietokoneella käsitteleville. Sisältää ACDSee 5.0 arkistointi- ja hallintaohjelman lisäksi myös FotoCanvas kuvankäsittelyohjelman ja FotoAngelo-ohjelman, jolla voi tehdä ääntä ja tekstiä sisältäviä valokuvaesityksiä.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

ACDSee on tosiaan loistava suurien kuvamäärien perusmuokkauksiin. Saa antaa pienennöksen prosentteina tai korkeudelle ja leveydelle maksimin ja valita kirjoitetaanko vanhojen päälle vai uudeksi tiedostoksi. Sillä onnistuu myös kierrot ja uudelleennimeämiset monelle kuvalle kerralla. Ohjelma on sharewarea, ilmaiseksi saa kokeilla.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään