Leevi Lehtonen

Sopiva kone FSX?

6 viestiä aiheessa

Eli olisin nyt vähän kysellyt tietokone paketeista koskien FSX. Oli tämmönen paketti katottuna mitä mieltä olette?

 

ostoskori1.jpg

 

Uploaded with ImageShack.us

 

Olisko tossa jotain osia mitä kantsis vaihtaa?

 

Toi kotelon vaihdan perus R3

 

-Leevi

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Tuo prossu lienee ihan hyvä, ainakin AMD:n parhaimmasta päästä. Emosta en osaa liiemmin sanoa, mutta voi olla että tällä fractalilla joka mullakin on, tulee aika kuumat oltavat GTX480:llä. Kun tuo fractal on keskittynyt hiljaisuuteen = hitaammat kotelotuulettimet jotka ei siirrä ilmaa = kuuma ilma jää kopan sisään ja näyttis käy aina yhä kuumempana. Itsellä idlelämmöt 63% tuularilla 68c, kun kaverilla samalla fan profiililla (msi afterburnerilla tehty siis) paremmassa kotelossa idlessä 43c. Eli tuolla kopan ilmanvaihdolla on aika suuri merkitys. Ajattelin itse korvata nämä fractalin silent series tuularit Xilencen red wing nimisillä, joita saa vaikkapa verkkokaupasta (saldo muistaakseni tällä hetkellä nolla) ja propellit.fi kaupasta 4,90€. Hintaansa nähden mainiot. Myös kannattaa siirtää edessä oleva tuuletin pohjaan, kun edessä on nuo sivuttain olevat kiintolevykehykset tiellä sitä pientäkin määrää kylmää ilmaa mitä se tuuletin imee sisäänpäin.

 

Tarvitsetko tuota wlan korttia?

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

tarvin kortin, koska kotona on wlan verkko ja johtoa en saa huoneeseeni. Voitko pistää pienen tiivistelmän tosta sun koppaideasta, koska en oikeen hiffannut?

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Mmh, tässä fractal design kotelossa on huono ilmanvaihto, kun taas GTX480 näytönohjain tarvitsisi hyvän ilmanvaihdon kun käy jo valmiiksi rasituksessa erittäin lämpimänä. Sun pitäisi kyllä pärjätä tolla kotelolla, mutta voi hipoa 90-100 celcius astetta.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään