Juha Paulavuo

Jatkosopimus Varkauden ja Savonlinnan lennoista Finncommin kanssa

1 viesti aiheessa

Savonlinnan seudun kuntayhtymä ja Varkauden kaupunki sekä liikenne- ja viestintäministeriö ovat allekirjoittaneet sopimuksen lentoyhtiö Finncomm Oy:n kanssa, jolla varmistetaan lentoliikenteen jatko Helsingistä Savonlinnaan ja Varkauteen. Sopimuskausi alkaa 1. lokakuuta 2010 ja päättyy vuoden 2013 lopussa. Sopimus antaa Finncomm Oy:lle yksinoikeuden harjoittaa säännöllistä lentoliikennettä näillä reiteillä.

 

- On erittäin tärkeää Savonlinnan ja Varkauden seudun elinkeinoelämän ja asukkaiden kannalta, että heille pystytään jatkossakin turvaamaan lentoyhteydet pääkaupunkiseudulle ja kansainvälisille jatkolennoille, ministeri Vehviläinen sanoo.

 

Liikenne jatkuu marraskuun alusta kolmiolentona. Reittien aikatauluja on parannettu niin, että elinkeinoelämän toiveet on otettu aikaisempaa paremmin huomioon. Liikenne- ja viestintäministeriö varautuu osallistumaan liikennöintikorvauksiin yhden miljoonan euron vuosittaisella osuudella. Loppuosan mahdollisesta tuesta maksaa Varkauden kaupunki ja Savonlinnan seudun kuntayhtymä. Koneiden täyttöaste vaikuttaa siihen, kuinka suureksi julkisten toimijoiden tuki nousee.

 

finavia

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään