Guest juhasaastamoinen

Lufthansan koneelle pommiuhkaus

4 viestiä aiheessa

Moi!

 

Taas näitä ilmailun ikäviä puolia, kuulin ensin radiosta ja sitten kävin kattomassa Helsingin Sanomien uutisista, niin tälläistä tietoa löytyi:

 

Frankfurtista Tel Aviviin matkalla ollut saksalaisen Lufthansan reittikone on joutunut laskeutumaan Kyprokseen. Israelin viranomaisten mukaan syynä oli pommiuhkaus, joka oli tullut lentoyhtiölle Frankfurtiin.

 

Lentoyhtiö vahvisti myöhemmin saaneensa pommiuhkauksen. Sitä ei Lufthansan edustajan mukaan pidetty kovin uskottavana, mutta kone laskeutui Kyprokseen Israelin vaatimuksesta.

 

Israelin armeijan F-16-hävittäjät saattoivat koneen Kyproksen Larnakaan.

Koneessa oli yli 330 matkustajaa ja miehistön jäsentä.

 

Junnu

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Hohhoijaa... Nyt kun joku keksi ensin soittaa sen pommiuhkauksen kreikkalaiselle firmalle niin johan on alkanut matkijoita riittää. Harmittavaa pelleilyä >:(, toivottavasti syylliset saadaan kiinni (vaikka taitaa olla aika toivotonta). Noissa tilanteissa on vaan pakko pelata varman päälle ja tulla laskuun.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Niinpä! Ihme pelletouhua! >:( Eikö niillä ole parempaa tekemistä kuin häiritä toisten työntekoa ja toisten matkaa!!!?? :-\

 

 

Junnu

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Israelilaiset hävittäjät saattoivat tänään Israeliin matkalla olleen saksalaisen matkustajakoneen laskeutumaan Kyprokseen. Syynä oli epäily Lufthansa-yhtiön koneessa olevasta pommista.

 

Matkustajakone tutkittiin heti Larnakassa mahdollisen räjähteen löytämiseksi. Koneesta ei ollut iltaan mennessä löydetty mitään epäilyttävää, poliisiviranomaiset kertoivat.

 

Lufthansan mukaan uhka oli tiedossa eikä sitä saksalaisviranomaisten kanssa käytyjen keskustelujen jälkeen pidetty vakavana, mutta Israel oli vaatinut koneen ohjaamista muualle.

 

- Hyväksymme Israelin hallituksen päätöksen -- mutta olemme varmoja, ettei tämän pommiuhkaus ollut vakava, Lufthansan tiedottaja Thomas Jachonow sanoi.

 

Frankfurtista Tel Aviviin matkalla olleessa koneessa oli yli 330 matkustajaa ja miehistön jäsentä. Se oli jo kuudes lentokone, joka joutui pommiuhkauksen kohteeksi kuluneina kymmenenä päivänä. Kaikki pommivaroitukset ovat osoittautuneet huijauksiksi.

 

STT

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään