Jukka Takamaa

Bulgarian Airlines - tilanne ?

5 viestiä aiheessa

Juttelin lemppari kebap-paikan pitäjän kanssa joka on bvlgari...hieman tuli sellanen tunne, että käyttivät itse Malevia Bulgariaan mennäkseen...onko Bulgarian Airlines edelleen vanhoilla neuvostoaikaisilla "Putoleveilla" lentävä yritys ?

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Tuli matkustettua Vallettaan ja takaisin Bulgarian Airin A320:llä (LZ-FBD, ex- Vuelling EC-JNA) ja Hispania oli matkatoimisto, Alma Tourin porukkaa oli toinen ryhmä samassa koneessa. Ihan normi bussilta tuntui ja ihan ok. kunnossa, palvelukin ihan ok, (menomatkalla jopa yksi suomenkielinen matkustamohenkilö mukana, mutta paluussa ei enää, se olikin viimoinen kesäkauden lento Valletasta, Hispanian oppaatkin tulivat kotiin kesäksi). Tuntuu olevan noita "Putoleveja" laivastossa ihan runsaasti. Mutta tekevät noita "lomalentoja" ilmeisesti paremmalla kalustolla ja AlmaTourFlyn nimellä, vaikka koneessa olikin isolla "Bulgarian Air". Toisin kuin Hispania kertoo netissä (kone peräisin vuodelta 2006), kone on hieman vanhempi, koska on ollut Vuellingillä jo 2005 (lokakuussa), ei siis iso virhe . Kuvia ko. koneesta nyt ja uutena:

 

http://www.airliners.net/photo/Bulgaria-Air/Airbus-A320-214/1725400/L/

 

http://www.airliners.net/photo/Vueling-Airlines/Airbus-A320-214/0967908/L/

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Toisin sanoen Balkan Bulgarian Airlines ei ole ollut toiminnassa vuosikausiin ja EU-maan kansallisen lentoyhtiön Bulgaria Airin lentokalustoon ei kuulu Tupoleveja eikä muitakaan neuvostovalmisteisia matkustajalentokoneita, niin kuin ei myöskään maan kahden suurimman charter-lentoyhtiön Bulgarian Air Charterin eikä Air VIAn kalustoon.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään