Guest MD

Sattumia koneenpäivityksessä

1 viesti aiheessa

Moro,

 

Tuossa kyselin P4 emolevy topicissa minkälaista emolevyä jne. Päätimme ostaa sitten Abitin IC7 MAX3 emolevyn kuitenkin Asuksen sijaan, Corsairin valmistamaa muistia 1GB CL2 (tjst) pitäis olla nopeaa ja siltä tuntuukin. Niin ja prossessoriksi P4 3.2Ghz Presscott.

 

No ei tässä mitään..noille tuli hintaa 750e. Tämän jälkeen hiukka kärsitty lämpö ongelmista, mutta ne on melkein korjattu.

 

Suurin vitutus on ehkä aiheutunut sitten Windowsin asentamisesta. Viime lauantaista lähtien olen asentanut windowsin ehkä 12 kertaa tähän. Noin 10 kertaa siksi, että windows update ei toiminut...ja 2 kertaa siksi, että tyrin.

 

Pari päivää sitten selvisinkin, että nämä meikäläisen 10 asennus kertaa olivat aivan turhia, koska PRKELEEN Microsoft oli unohtanut kai laittaa jonkun tuen päälle windows update sivustolla ja piti ladata sitten joku päivitys joka toimii ilmeisesti ainoastaan SP2:sen kanssa! Toki jälkipuheissa voidaan kysyä, miksi en katsonut heti googlella mistä se virhe tulee, mutta kun ei tullut tehtyä, koska ei ihan tommonen virhe nyt tullut mieleen..

 

Nyt on asennettu ja toimii ihan hyvin..ja prosessori ei kuumene kummassakaan päässä...koneessa eikä meikäläisen. :D

 

EDIT: Niin vielä, että joutui kummatkin kovalevyt vaihtamaan ja ennen vaihtoakin tuli menetettyä noin 10GB kuvia, siinä meikäläisen "arkistot", ei kerennyt edes vittuuntua.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään