Vesa Laine

Kansanedustaja vihjailee uudesta lentoyhtiöstä maakuntalennoille

11 viestiä aiheessa

Tämän aamun Satakunnan Kansa tiesi kertoa jo että herra Kataja vihjaisi jo uuden lentoyhtiön olevan perusteilla. Niin että ainakin Porin liikenne jatkuu tulevaisuudessakin. ;D::)

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Ja hyvällä vauhdilla jo suunnitellaan vihreitä ATR- koneita "Baltic Finland" peräsiiven tähdittämänä  :'(  :'(, Helsingin sanomien paperi versiossa (la 31.7.2010).

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Tämän aamun Satakunnan Kansa tiesi kertoa jo että herra Kataja vihjaisi jo uuden lentoyhtiön olevan perusteilla. Niin että ainakin Porin liikenne jatkuu tulevaisuudessakin. ;D::)

 

Porilainen kansanedustaja Kataja on syystäkin huolissaan. Voi vaikka käydä niin ikävästi, ettei hän pääse enää tulevaisuudessa lentämään ilmaiseksi kotikaupungistaan helsinkiin, koska reittille ei löydy itse matkansa maksavia matkustajia nykyisillä hinnoilla riittävästi. Siispä hän vaatii veronmaksajia rahoittamaan kannattamattomien lentojen jatkamisen joko nykysen tai ilmeisesti kokonaan veromaksajien rahoilla perustettavan uuden lenyhtiön toimesta, jotta hän voi edelleen itse lentää ilmaiseksi kotikaupungistaan helsinkiin. :D

 

Kai

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

No tuskin kansanedustaja ainakaan pelkästään verorahoilla kustannettavaa liikennettä on haaveillut, kuitenkin 60000+ matkustajaa vuodessa antaa jo ihan eri näkymät kuin jotkut kaupungit johon nyt on lennelty Saabeilla ja Jetikoilla... Mutta ei savua ilman tulta, kyllä ko kansanedustaja lentää paljon, varmaan päivittäin....

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Kertokaapa viisaammat, miksi tämänkin porilaisen kansanedustajan ajatuksenjuoksu alkaa sanalla "Perustetaan..." Eikö Suomessa ole jo ihan tarpeeksi porilaistenkin kuljettamiseen pystyviä ilmailualan yrityksiä ilman uuden perustamistakin. On vaan niin paljon halvempaa olemassaolevan yhtiön aloittaa liikennöinti Poriin, kuin oman lentoyhtiön perustaminen sinne.  Vai onko se todella niin, että porilaisille pitää olla oma, lappeenrantalaisille oma, pohjalaisille oma ja ahvenanmaalaisillekin omansa. Ties kuinka monta lentoyhtiötä tässä maassa tarvitaankaan, että kaikki olisivat tyytyväisiä. Nyt näyttää kateus voittavan kiimankin.

 

Seppo

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Helpoiten (ja halvimmalla) pääsisi, jos vuokrattaan Finnairilta yksi tyhjän panttina seisova Embraer keräämään maanantai aamuisin Helsinkiin pyrkivät kansanedustajat maakuntakentiltä. Ei tarvitse perustella veronmaksaja-air-yhtiöitä.

Juha

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Kertokaapa viisaammat, miksi tämänkin porilaisen kansanedustajan ajatuksenjuoksu alkaa sanalla "Perustetaan..."

 

En vastaa siksi, että olisin viisaampi enkä siksikään, että tietäisin asian, mutta tämä liittyy sen verran omiin empiirisiin tutkimuksiini, että kommentoin kuitenkin. Menköön vaikka vähän aiheen sivuun. Politiikassa on tapana antaa lausuntoja, jotka ovat monella tapaa yhteneväisiä nettifoorumilausahdusten kanssa. Eräs merkittävä yhteinen piirre on käyttää passiivia monien briljanttien ajatusten julkituomiseksi. "Perustetaan", "laitetaan", "tehdään" yms. ovat usein käytettyjä ilmaisuja, joilla ei ole mitään pohjaa mihinkään. Ei ole olemassa mitään instanssia, jolle tämä toimi olisi kohdennettu. Ei ole ketään, jolla olisi minkäänlaisia suunnitelmia. Ja sokerina pohjalla: ko. lausunnon antaja on kaikista viimeisin, joka tekee asialle koskaan yhtään mitään.

 

Olen mietiskellyt tätä passiivilausuntomoottorointia lähes yhtä paljon, kuin viime aikoina vähemmälle jäänyttä intoani vastustaa itse-pronominin vastuutonta, typerää ja virheellistä käyttöä. Ilmeisesti tarkoituksena on vain yrittää olla muita hieman parempi ja lausahtaa joku kuninkaallinen ajatus ilmoille. Ehkä tämä tapahtuu sillä toivolla, että jos asia joskus toteutuukin, voi esittäjä myöhemmin brassailla asian ideoijana ja ehkä jopa valittaa kuinka hänelle kuuluisi jokin palkkio sen keksimisestä. Maine ja kunnia vähintäänkin. Suuri ero sinällään on siinä, että poliitikot laukovat näitä passiivejaan useimmiten omalla nimellään ja naamallaan, kun taas foorumistit useimmiten eivät - poikkeuksena tietysti tallaiset omanimipakko-foorumit ja muutamat omalla nimellään aina esiintyvät. Mutta jos elämässä ei esimerkiksi ole mitään muuta tekemistä, kuin lueksia jotakin iltasanomien mielipidepalstaa, tämä ilmiö tulee erittäin hyvin esiin mitään sanomattomien nimimerkkien toimesta.

 

Tai sitten olen aivan väärässä.

 

-A-

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään