Juha Karhu

Ranskalaisten huoltokone?

4 viestiä aiheessa

Onkos kellään tietoa Rissalassa olevan ranskalaisosaston huoltokoneen mallista.Itse asun kyllä Kuopiossa, mutta työ kiireiltä en ennätä edes kentälle.Nyt innokkaat bongarit,kuvia kaivataan!

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Threadissa http://www.fsnordic.net/discussion/index.php?board=58;action=display;threadid=29720 olevien eilisten ja tämänpäiväisten kuvien mukaan huoltokoneena on Transall C-160.

 

-harri

 

Ja niitä tosiaankin on kaksi kappaletta Kuopiossa. Eilen alkuillasta tuli toinen ja toinen oli tullut illalla kymmenen maissa... Jännä juttu miten tuo homma eli koko ajan päivän mittaan. Etukäteistiedon mukaan Miragejen piti saapua 14.30-15.30 välisenä aikana. Sitten välillä saapumisaika siirtyi 16.30:een ja taas lähes heti kohta 14.30:een tunnin heitolla suuntaan tai toiseen. Ja sitten tuli briefingistä tieto, että kuljetuskoneita ei tule ollenkaan, vaan tarvittava kalusto on rahdattu paikalle rekoilla. Sitten kuitenkin yhtäkkiä tuli taas uusi tieto, että Miraget ovat lähteneet tulemaan ja ovat Kuopiossa noin 16.30 ja että myös että kuljetuskoneita tuleekin kaksi... Lopulta Miraget saapuivat kutakuinkin 15.45-16.00 välisenä aikana ja tästä reilu 30min eteenpäin saapui ensimmäinen Transall. Ja toinen oli siis saapunut illalla 10:n aikaan... Mutta ylipäätään jänniä käänteitä oli tuossa koneiden tulossa läpi koko päivän...

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Kiitos taas vastauksista,ja hienoista valokuvista.Täytynee ruveta seurailemaan aktiivisemmin noita valokuvaus sivuja ;D

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään