Pekka Salo

Airpro ja RTG Ground Handling samaan konserniin

3 viestiä aiheessa

Lainaus Airpron sivulta:

 

Airpro ja RTG Ground Handling samaan konserniin

 

Finavia-konserniin kuuluva Airpro Oy on 23.6.2010 allekirjoitetulla kauppakirjalla ostanut RTG Ground Handling Oy:n. Yrityskaupan myötä RTG Ground Handling Oy:sta tulee Airpro Oy:n tytäryhtiö. Molemmat yhtiöt jatkavat toimintaansa erillisinä yhtiöinä.

 

Yrityskauppa tukee Finavia-konsernin strategiaa, jonka tavoitteena on varmistaa lentoliikenteen palvelut kaikilla lentoasemaverkoston lentoasemilla. Samalla kauppa on osa Airpron liiketoimintastrategiaa, jonka tavoitteena on varmistaa yrityksen kannattava kasvu. Tämä mahdollistaa asiakkaille tarjottavien palvelujen turvallisuuden, laadun ja kustannustehokkuuden myös tulevaisuudessa.

 

Yrityskaupan myötä Airpro Oy:llä ja RTG Ground Handling Oy:llä on erinomaiset mahdollisuudet maapalveluliiketoiminnan edelleen kehittämiseen. ”Arvostamme suuresti RTG:n pitkää kokemusta maapalvelutoiminnasta ja erityisesti sen henkilöstön ammattitaitoa. Yrityskauppa antaa mahdollisuuden synergiaetuihin, joista hyötyvät asiakkaamme”, sanoo toimitusjohtaja Gun Näse Airpro Oy:sta.

 

Airpro Oy on osa Finavia-konsernia. Airpro työllistää noin 800 lentoasemapalvelujen ammattilaista 12 Suomen lentoasemalla. Vuonna 2009 Airpro Oy:n liikevaihto oli 31 miljoonaa euroa. RTG Ground Handling Oy työllistää noin 250 lentoasemapalvelujen ammattilaista. Yritys hoitaa useiden lentoyhtiöiden maapalveluita 14 Suomen lentoasemalla. Yrityksen liikevaihto viimeksi päättyneellä tilikaudella oli noin 15 milj. euroa. Airpron ja RTG:n avainasiakkaita ovat lentoyhtiöt ja lentoasemat, joille tarjotaan asiantuntevaa ja kokonaisvaltaista palvelua reitti- ja charter-liikenteeseen.

 

24.06.2010

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Onkohan tämä vastaveto sille, että airBalticin tytäryhtiö NorthHub Services (tms), joka siis hoitaa kaikki Balticin maapalvelut ainakin Riiassa aloittaa lähiaikoina toimintansa myös Suomessa?

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

MTV3.fi: Finnairin laukuista vastanneille tarjottu stay-bonusta – "surkuhupaisa johdon pila"

 

Finavian omistaman maapalveluyhtiö RTG Ground Handlingin ja Finnairin yhteistoiminta Helsinki-Vantaalla päättyy. Irtisanotuiksi tulleille on tarjottu 500 euron suuruista stay -bonusta, mikäli nämä pysyvät työssään irtisanomisaikansa.

Vastalauseena Finnairin ja Finavian toiminnalle irtisanonut harkitsevat luopuvansa tarjotusta sitouttamisbonuksesta, jonka he kokevat olevan "surkuhupaisa johdon pila" vakavassa tilanteessa, Ilmailualan Unioni IAU:n tiedotteessa kerrotaan.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään