Niko Korpela

EFHK-Opasta Unkarilaisille spottereille

3 viestiä aiheessa

Kauttani eräs Unkarilainen Spotteri on kysellyt opasta ja kyytiä EFHK:lle välille 25-26.06 kuluvaa vuotta. Olen itse tuolloin pohjois-Suomen korpikenttiä koluamassa, joten tätä kautta kysynkin, josko joku auton omistava spotteri EFHK alueella haluaisi heitä auttaa asiassa, osallistuvat polttoainekuluihin ja vastapalveluksena on luvassa opastusta Budapestissä/Unkarissa, mikäli jollakulla sinnepäin kuvausmatka suuntautuu?.

 

Mikäli on kiinnostusta asiaan, niin laitatko ystävällisesti yksityisviestiä, niin annan heidän yhteystietonsa asian sopimista varten.

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Harmi, ettei kukaan ole pojille(?) kertonut, että tuolloin on juhannus. Jos ei ole varmaan ihan helppoa saada opasta järjestettyä, niin taitaa olla varsin hiljaista lentoliikenteenkin suhteen  ::)

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Ymmärtääkseni miehiä ovat koko kööri, ja tuon kyllä jo alkutalvesta ensimmäisen yhteydenoton jälkeen kerroin, että keskikesän juhla meillä, mutta silti ovat tänne tulossa. Ilmeisesti nuo perinteiset heavyt mielessä, itselläni ei ainakaan hajuakaan, miten tuo 330-340 kalusto Jussina liikkuu...?

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään