Hannu Airosto

Siirtyminen Charles De Gaulelta Orlyyn

5 viestiä aiheessa

Tere!

 

Osaisiko joku antaa neuvoa mitenkä parhaiten/nopeiten pääsee siirtymään noiden kahden kentän välillä. Olemme 4-henkisen perheemme kanssa lähdössä syksyllä reissuun ja KLM tarjoaa vaihtoa Pariisissa, mutta saapuminen ja lähtö siis eri kentiltä. Aikataulun mukaan Hesasta kone laskussa 1320 ja Orlystä lähtee jatkolento 1725. Kelmille ei vastaa tällä hetkellä s-posteihin tuhkan takia :P. Perusjännittäjänä hieman epäilyttää ehtiikö tuossa ajassa... Ko.päivä on arkipäivä (jos sillä jotain merkitystä on)

 

Hannu

 

PS. Onko tosiaan niin, että Suomesta ei mikään pulju lennä suoraan Orlyyn? Ainakaan itse en onnistunut löytämään suoraa yhteyttä.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Kenttien välillä kulkee juna joka lähtee 5-8min välein ja bussi joka lähtee 30min välein. Matka-aika kenttien välillä noin tunti. Tässä tarkempi ohje kenttien välillä siirtymiseen. Ylimääräistä aikaa ei taida silti juuri jäädä jos joudutte rahtaamaan matkatavarat myös kenttien välillä.

 

http://www.aeroportsdeparis.fr/ADP/en-GB/Passagers/Access-maps-car-parks/guide-connection-flight/

 

edit: siis luottaisin kyllä siihen että tuossa ajassa ehtii vaihtaa mutta kahville menisin ehkä vasta sitten Orlyn päässä..

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

AF bus....

Maksaa jotain, mutta on ehdottomasti the vaihtoehto lapsiperheille.

Jos vaihto on AF-AF, saatte AF tiskilta ilmaiset voucherit lipuiksi. Vie aikaa kellonajasta riippuen 35-75, ehkä, tuolloin aikaisella iltapäivällä ei pitäisi olla ongelmia.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

RER -junalla vaan. CDG:ltä. Yksi vaihto näyttäis tulevan, eka CDG:ltä Anthonyyn jossa vaihto junaan joka menee suoraan Orlyyn.

Suurimpana ongelmana pitäisin lippujen hankkimista sekä erittäin toimivan lähiliikenteen hahmottamista.

Kyllä tuossa ajassa pitäis ehtiä hyvinkin, vaikka Eiffelin kautta :-)

Kateellinen yhä tuolle joukkoliikenteen järjestelylle...

 

Haa! St. Michel Notre Dame -asemalla pois junasta, "keltaisella" junalla "Champ de Mars tour Eiffel" -asemalle tsekkaamaan masto, seuraavalla junalla takaisin samalle asemalle ja kohti määränpäätä ;-)

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Suuret kiitokset vastauksista, tuo AF bussi voisi olla se sopivin kun on noi 2 alle 5-vuotiasta matkassa niin pääsisi ilman vaihtoja perille :)

 

Hannu

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään