Ilkka Mäkelä

Malmin kentän lähelle äkkiä liito-oravia!

5 viestiä aiheessa

Täman aamun Hesarin uutisen (sivulla A6), jossa joku oli kiinnittänyt puuhun liito-oravan pöntön, johon oli ilmestynyt asukki, ja sai siten Valkeakosken asuntorakentamisen pysähtymään, sain "briljantin" idean:

 

Voisiko joku "luonnonsuojelija" pistää sellaisen pöntön johonkin johonkin Malmin kentän lähellä olevaan puuhun ja salakuljettaa sinne pari liito-oravaa? Loppuisi asuntokäyttöön suunnittelu kertaheitolla ;D ;D ;D

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Juu, kaikkea ne ekoterroristit keksii :)

 

Mutta on tuo lentävä rotta semmonen eläin että jos kentän reunalta löytyy papana niin varmaan EU:n mahtikäskyllä loppuu koneilla lentely heti paikalla eli ei varmaan kannata kokeilla tätä keinoa.

 

t.

Jarmo

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

No tokkopa sentään. Jos ko elukka ko alueella elelisi niin silloinhan olisi nimenomaan tärkeätä ettei vallitsevia elinolosuhteita muuteta joten lentely voisi jatkua entisellään. Onhan niitä papanoita löytynyt läheltä valtateitäkin ja tietääkseni koskaan ei olla liikennettä niiden takia katkaistu, tietääkseni.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla
Onhan niitä papanoita löytynyt läheltä valtateitäkin ja tietääkseni koskaan ei olla liikennettä niiden takia katkaistu, tietääkseni.

Kyllä se vain niin on, että ihmisiltä voidaan pistää talo ja koti pakkolunastukseen tielinjan alta, mutta jos tuon elikon papanoita löytyy väylältä, niin tietyömaa seisoo ensin ainakin vuoden eikä välttämättä valmistu sittenkään.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään