Tero Koivisto

Radeonin asetukset

5 viestiä aiheessa

Koitin etsiskellä tuossa hyviä perusasetuksia radeon 9800 pro kortille, mutten löytänyt. Ajattelin nyt kysästä viisaamilta että mitkä asetukset olisi hyvät tuossa fs2004:sessa että pyörisi hyvin? Mites, onko tuosta ehfk kentästä tehty vielä versiota jossa olisi nuo kaikki kiitoradat? ;)

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Ei sitä näyttökortin perusteella pysty sanomaan miten asetukset kannattaa säätää. Prosessori- ja väylänopeudet ja muistin määrä vaikuttavat asiaan enemmän kuin näyttökortti. Ja etenkin se on kiinni mieltymyksistäsi: haluatko mahdollisimman näyttävää vai haluatko koko ajan nopeaa ruudunpäivitystä, mistä olet ensimmäisenä valmis tinkimään näkymässä yms.

 

Kokeile itse noiden säätöjen vaikutusta. Mene isolle kentälle vuorten lähelle (KSEA on hyvä) ja pane taivas täyteen pilviä. Kokeile sitten yksi kerrallaan mitä minkäkin säädön muuttaminen vaikuttaa.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

En nyt keksi millään että mistä asetuksesta saan "suttuisuuden" pois muunmuassa kiitoradalta, hämärällä sekä pimessä lennettäessä kiitotie sekä kiitotien valot näyttävät suttusilta, ei tarkoilta, mistäköhän tämä johtuu?

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Anisotrooppinen suodatus parantaa tekstuurien tarkkuutta pitkälle katsottaessa. Kokeilepa laittaa se 16x arvoon ja kerro miltä näyttää.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään