Ilkka Mäkelä

Malmin kenttä säilynee turvassa asuntorakentamiselta - toistaiseksi...

2 viestiä aiheessa

Tämän päivän Hesari toteaa Kaupunki-sivullaan, että Kaupunginhallituksen asettama selvitystyöryhmä (kiinteistövirasto, talous- ja suunnittelukeskus ja kaupunginsuunnitteluvirasto) on antanut tuoreen selvityksen asuntotonttitilanteesta. Selvitys toteaa Malmin lentokentän osalta, että " Malmin saaminen asumiskäyttöön on epävarmaa, ja rakentaminen siirtynee joka tapauksessa aiottua myöhemmäksi."

 

Voinemme siis vetää helpottuneina henkeä, ainakin hetkeksi? ;D Tosin sota ei ole vielä loppunut, vain yksi taistelu voitettu

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Joo. Kyllä huomattiin tuo juttu.

 

Ja ihmetytti sekin, että artikkelissa sanottiin Malmin lentokenttää kaupungin maaksi. Tavallaan tietysti totta, mutta vasta vuoden 2034 jälkeen, ellei vuokrasopimusta uusita tai ellei valtio hanki Malmin kenttää omakseen sitä ennen.

 

Helsinki vuokrasi Malmin kentän 99 vuodeksi valtiolle v. 1935, eikä pitäisi olla mitään aihetta kirjoittaa: "rakentaminen siirtynee joka tapauksessa aiottua myöhemmäksi"

Vai onkohan tuossa ennustus, ettei kaupunki pääse paaluttamaan Tattarisuota edes vuoden 2034 jälkeen, vaikka näihin päiviin asti on suunnitellut sellaista.

 

Samassa artikkelissa on myös lause: "Valtion ja yksityisten omistamien mailla yhteensä 900 asunnon rakentamistavoite sen sijaan näyttää toteutuvan" Eli valtio on hoitanut oman osuutensa Helsingin asuntotuotannosta tyylikkäästi. Ei sen tarvitse luopua Malmista etuajassa. Ja toivottavasti ei koskaan.

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään