Guest Nixu

Bsodit riivaa (portcls.sys)

2 viestiä aiheessa

Tämmönen uskomattoman ärsyttävä ongelma tullut nyt puhtaan win7 x64 - asennuksen jälkeen eteen.

 

Eli noita satunnaisen säännöllisiä bsodeja tulee nyt jatkuvalla syötöllä, välillä muutaman minuutin jälkeen ja välillä monen tunnin jälkeen.

 

Herjaa siis portcls.sys-nimistä filua, joka on mitä ilmeisimmin integroidun äänikortin juttuja, emona siis Asuksen P5Q PRO, ja Realtekin integroitu kortti. Olen kokeillut Asuksen supportista ladattuja uusimpia ajureita, sekä hieman vanhempia, jotka löysin paikasta, jota en muista. Molemmilla ajureilla sama vika.

 

Tuo kortin disablointi kokonaan ei tulisi oikein kysymykseen, kun tarttisi kuitenkin saada sieltä audio kajareihin ja headsettiin sitten erilliseltä äänikortilta. Kertaakaan en XP:n kanssa kyseiseen vikaan törmännyt, eikä Microsoftin oma supportti anna osumia 7:lle kyseisestä aiheesta.

 

Jos täällä gurujen seassa piileksisi ratkaisu, olisin kovin kiitollinen  :)

 

 

Niko

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Itelläkin huonoja kokemuksia Realtekin integroidusta Asuksen emolla, tosin käyttiksenä oli XP. Nyt 64-bit 7, Asuksen emo (ei tosin sama kuin sinulla) ja siinä Realtekin integroitu eikä mitään ongelmaa. Alkuun laitoin myös erillisen äänikortin, siitä niitä ongelmia sitten tulikin.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään