Ville Kokkonen

Windows käynnistyksen hallintaohjelma *ONGELMA RATKAISTU*

4 viestiä aiheessa

Asensin uuden Vista 64bit ja nyt pitäisi saada tuo Windowsin käynnistyksen hallintaohjelma pois, joka kysyy aina konetta käynnistäessä haluanko käynnisttää Vistan vai vanhemman käyttiksen. Yritin alustaa tuon kovalevyn osion, jossa entinen XP oli asennettuna, mutta Vista ei suostu sitä alustamaan. Kuinka saisin siis alustettua tuon osion ja pois käynnistyksen yhteydestä tuon Windows käynnistyksen hallintaohjelman?

 

Ville

 

EDIT: Ongelma ratkaistu :)

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Asensin uuden Vista 64bit ja nyt pitäisi saada tuo Windowsin käynnistyksen hallintaohjelma pois, joka kysyy aina konetta käynnistäessä haluanko käynnisttää Vistan vai vanhemman käyttiksen. Yritin alustaa tuon kovalevyn osion, jossa entinen XP oli asennettuna, mutta Vista ei suostu sitä alustamaan. Kuinka saisin siis alustettua tuon osion ja pois käynnistyuksen yhteydestä tuon Windows käynnistyksen hallintohjelman?

 

Ville

 

Näin asennetaan Windows Vista.

 

:)

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Eikö asennuksen siinä vaiheessa, jossa asennusohjelma kysyy, mille osiolle Vista asennetaan, ole vaihtoehtona poistaa osoita? Ainakin XP:n asennuksessa on tämä vaihtoehto.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään