Matti Huoviala

Korpikenttämenetelmistä, EFNU

3 viestiä aiheessa

Luennollani hilpeyttä herätti maininta kiitotien 22-04 käytöstä talvisin retkiluisteluun.

Baana on siis taas avattu (ei siis lentokonebaana vaan luistinbaana) paikallislenhden mukaan. EN viitsinyt tonkia bulletiineja tai muuta virallista...

Tämä siis vain tietona.

-M-

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Löytyy:

 

EFNU/NUMMELA

 

AGA

    RWY04/22 CLSD. RWY09/27 EI TALVIKUNNOSSAPITOA. TIEDUSTELUT

    KÄYTETTÄVYYDESTÄ TEL 0405014736.

    14DEC09 1515 - 15APR10 2359 EST (EFHK/1/K7027/09)

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Tuohan voisi olla bulletiininakin ihan hyvä :-) Ties vaikka joku nappaisi luistimet kassiin ja kassin koneen perään ja lähtisi luistelukeikalle Nummelaan? ;-)

 

Sinänsä muuten... tuollainen lentokentän yhteiskäyttö ja tapahtumien järjestäminen voisi olla vallankin hyvää PR:ää - eiköhän noita juttuja pysty järkkäämään niin että yhteiselo sujuu tuollaisten tapahtumien aikana? Mä ainakin voisin tulla johonkin tuon tyyppiseen tapahtumaan lentäen ihan mielelläni jos siitä saisi tiedon etukäteen, ja jos tietäisi että joku osa kenttää olisi käytössä lentotoimintaan samaan aikaan.

 

Tulee mieleen että tuollaisia rusettiluistelu / lämmintä mehua + makkaraa / lumiveistoskilpailu / ties mitä tapahtumia järjestetään siellä sun täällä lionsclubien ja urheiluseurojen ym toimesta siellä sun täällä... miksei voisi tehdä yhteistyötä ja järkätä sellaisia lentokentän kupeessa? Tuollaiseen voisi lentää tosi mielellään vaikka lasten kanssa päiväksi ja veikkaan että se oman cessnanpöristelykin muuttuisi ilkeästä lentomelutoiminnasta tapahtuman osaksi joka takuulla kiinnostaa monia.

 

Malmilla ja muilla valvotuilla lentopaikoilla noita on huomattavasti hankalampi toteuttaa, mutta tässä olisi taas yksi hyvä syy päräyttää sen oman kentän kiertämisen sijaan vaikka Nummelaan, Räyskälään tai Kiikalaan nauttimaan pakkaspäivästä..?

 

// tuomas

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään