Guest Masa

Vistan työpöydästä backup?

7 viestiä aiheessa

Tässä on kärsitty Vistan kanssa jo liian monta vuotta. Olo on varmaan samanlainen kuin niillä puolisoilla, jotka uudestaan ja uudestaan palaavat sen väkivaltaisen puolisonsa luokse. Ihan vain saadakseen lujaa turpaan jo heti seuraavassa vastamäessä.

Olo on halpa.

 

Sitten asiaan: onko Vistassa mahdollista ottaa varmuuskopio työpöydästä, siten että ikonit voisi palauttaa siihen järjestykseen, johon on ne järjestänyt?

On käynyt liian usein niin, että jonkun toimenpiteen, esim. päivitysten asentamisen tms. jälkeen työpöytä on aivan eri järjestyksessä kuin aikaisemmin. Ja kun käyttää kahta eri monitoria ja lisäksi läppärin omaa näyttöä, muuttuu työpöytä myös näyttöä vaihtaessa. Liittynee siihen tämä jälkimmäinen, että eri resoluutioilla ikoneja mahtuu eri määrä per rivi, tms. ****ttaa joka tapauksessa.

 

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Eipä tuo printscreen työpöytää palauta - auttaa vaan muistamaan missä mikäkin oli ennenkuin Vista tiesi "paremman" järjestyksen.

 

Itse kysymykseen en osaa auttaa - olen edelleen XP-ukkoja  :thmbup:

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Lisätään vielä, että nyt kun on ollut Layout.dll aktiivisena viikon verran, voin todeta sen tekevän mitä lupaa.

Eli homma toimii. Sillä saa layoutin talletettua, ja sitten palautettua, jos Vista sotkee leiskan resoluution muuttuessa.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään