Esa Sairio

Harju & Pöntinen-kanavan äänenlaatu?

5 viestiä aiheessa

Mistä ihmeestä löydän sähköpostiosoitteen, jolla voisin reklamoida Harju & Pöntinen-  tv-kanavan äänenlaadusta?

 

Tuolta tulee ihan hyvää iskelmämusiikkia, mutta korkeatasoisilla kotiteatterilaitteilla kuunneltuna (ja varmaan muillakin hifilaitteilla) äänelaatu on heikko. Vertaan äänenlaatua YLE:n, MTV:n ja Nelosen kanavien äänenlaatuun.

 

yES

 

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Koko kanavahan on täynnä pelkkää pakkausmössöä. Taitaa olla aika vähän bitratea käytössä, ja sillehän he eivät mitään mahda. Kaistaa on rajallisesti DVB-T:ssä käytettävissä ja äänenlaatua ei valitettavasti saada paranemaan mitenkään. MTV3:lla, Ylellä ja Nelosella on aivan erilaiset kaistat käytössä.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Reklamoin jo kyseistä kanavaa äänenlaadusta - vastausta ei ole tullut. Ellei H&P:n äänenlaatu parane pääkanavien tasolle, en enää kuuntele sitä.

 

Radion äänenlaatu on tietenkin olennaisesti parempi ja radio onkin pääasiallinen musiikinkuunteluväline meillä. TV:n pääkanavilla on mielestäni varsin hyvä ja mataliakin bassoja sisältävää ohjelmaa kuten C.S.I-sarjat ja useat elokuvat.

 

Kiinnostuneille kotiteatterilaitteistoni speksejä: Yamaha RX-V 3900, pääkaiuttimet 2 x Audio Physics Tempo 6, subwoofer Velodyne DD-15, Chorus keskikaiutin, takakaiuttimet Hifi 6/2, Sony 36" digitv trinitron-putkella, Pioneer DV-545 DVD-soitin ja akustoitu olohuone.

 

yES :)

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään