Jussi Rantala

Experimental ilma-alus karkuteillä Coloradossa

13 viestiä aiheessa

Paikallinen sheriffi on suorittanut perheen kotona kotietsinnän ja on nostamassa nipun syytteitä, koska tapaus on paljastunut julkisuustempuksi ja huijaukseksi. Laskelmieni mukaan salaliitto- ja haitantekosyytteistä saattaa rapsahtaa 10 vuotta vankeutta ja 500000 dollarin sakot, joiden lisäksi voidaan panna perintään turhista etsinnöistä aiheutuneet kustannukset. No, julkisuutta tuli  :-\

 

http://www.reporterherald.com/news_story.asp?ID=25345

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Mikäli tapaus on todella sitä mitä lehdet siitä kirjoittavat (jota on aina syytä epäillä) , on kyseessä kyllä nykyisen huomiohakuisen yhteiskunnan idioottimaisuuden huipentuma jonka ansaitsee oman alansa Darwin-palkinnon  ???

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Istuin Key West:issä parturissa ja kuuntelin FOX news:ilta kun tyyppi kuittas ittelleen 4 vuotta ehdonalaista ja kovennettua on luvassa jos  antaa edes haastattelun lehteen tempauksen tiimoilta.

Riskihän kun on että kaiffari kuittaa ittelleen melkoisen tilin muistelmilla, elokuvaoikeuksilla tai vastaavaa..eli kaikki julkisuus kannattaa. Senkin takia Heeney oli ehdottamassa ittelleen kakun istumista (avo)vaimon puolesta jotta saisi lähdemateriaalia tarinalleen.

Moe´s barbershopin muu klienteeli oli aika närkästynyttä moisesta julkisuushakuisesta toiminnasta  ;D

 

Refe oli hieman epätarkka kun kirjoitin vasta seuraavana päivänä uutisten kuulemisen jälkeen. Eniten jäi mieleen tuo 4 vuoden karenssi jota toimitus korosti kaikkein eniten. Oli kuulemma jonkinverran poikkeuksellinen.

Lisäksi toimitus korosti Isän vaatimusta saada ottaa kaikki vastuu tapatuneesta itselleen poikkeukselliseksi. Heeney oli muutenkin aika pellen omainen esiintyessään oikeudessa  :laugh:

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Siis perheen isä sai 90 päivän tuomion, josta 30 päivää on istuttava sisällä (alkaen 11. tammikuuta) ja loput 60 päivää päivisin töissä mutta yöt vankilassa. Perheen äiti sai 20 päivää, jotka voidaan istua esim. viikonloppuisin, mikä pannaan täytäntöön vasta sen jälkeen, kun isä on istunut tuomionsa. 4 vuoden koeaika koskee tempauksesta saatavaa taloudellista hyötyä, mikä tarkoittanee uutta tuomiota mikäli 4 vuoden aikana todetaan perheen saavan rahaa julkisuudesta.

 

http://www.msnbc.msn.com/id/34574260/ns/us_news-crime_and_courts/

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään