Jaakko Rissanen

Finnairin lomalentojen lähtöselvitys

2 viestiä aiheessa

Onnistuuko lähtöselvityksen tekeminen Helsinki-Vantaalta aamulla lähtevälle lomalennolle jo edeltävänä iltana kuten tavalliselle reittilennolle? 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

www.lomalennot.fi ->

 

 

Lomalennot / Palvelut / Lähtöselvitys

LÄHTÖSELVITYS

 

Matkustajien tiedot paikkanumeroineen siirretään lähtöselvitysjärjestelmään, jonka jälkeen lennolle voi tehdä lähtöselvityksen millä tahansa lentoasemalla Suomessa. Lähtöselvityksessä sekä meno- että paluulennolle matkustaja tunnistetaan passin ja tarvittaessa matkanjärjestäjän osanottotodistuksen avulla. Matkustaja saa lähtöselvityksessä tarkastuskortin istuinpaikkanumeroineen. Pelkän lentopaikan ostaneen lomareittimatkustajan tulee passin lisäksi esittää lentolippu lähtöselvityksessä.

 

Helsinki-Vantaan lentoasemalla Finnairin Lomalentojen lähtöselvitys on terminaali 2:ssa, yleensä lähtöaulassa 4, joskus myös lähtöaulassa 2.

 

Lomalentojen lähtöselvitykseen on hyvä saapua noin 2 tuntia ennen lennon aikataulunmukaista lähtöaikaa.

 

Aamulla ennen kello 9 lähtevälle Lomalennolle lähtöselvityksen voi Helsinki-Vantaalla tehdä jo edellisenä iltana klo 20-21.30. Yksi matkalle lähtevistä perheenjäsenistä voi silloin tuoda kaikkien samaan perheeseen kuuluvien matkatavarat, edellyttäen että hänellä on mukanaan kaikkien lentoliput ja matkalle vaadittavat matkustusasiakirjat. Aamulla matkustajat voivat mennä suoraan turvatarkastukseen. Käsimatkatavaran määrä tarkistetaan vielä lähtöportilla. Lomalennoille ei vielä voi tehdä internet lähtöselvitystä.

 

Lomalennon ja kotimaan tai ulkomaan jatkolennon välillä on oltava 75 min vaihtoaikaa sekä meno- että paluumatkalla.

 

Lisätietoa lähtöselvityksestä saat tästä.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään