Guest mtanttar

Mikä mättää flashin/firefoxin kanssa?

8 viestiä aiheessa

Joku aika sitten mulla alkoi tulla ongelmia flash-sisällön kanssa, esimerkiksi youtube ei näyttänyt kuin alle puolet videoista, osa flash-sisällöstä kaatoi koko Firefoxin. Koitin asentaa flash plugaria uudestaan tuloksetta. No nyt asensin koko Firefoxin uudestaan, suurella työllä ja mm bookmarksit hävisivät kuin tuhka tuuleen vaikka koitin ottaa niistä kopion. Ja: samat ongelmat jatkuvat, youtubesta näkyy nyt suurin osa videoista mutta eivät kaikki. Omituista on että myös Intenet Explorerissa esiintyy näitä samoja ongelmia, eli kyse lienee siitä flash liitännäisestä? Toisinaan auttaa sivun sisällön päivittäminen mutta ei aina. Tässä virheilmoitus mikä tulee:

 

[ attachment removed / expired ]

 

Ja lisään tähän, en tiedä onko samoista ongelmista kyse. Firefox alkoi joku aika sitten hajottaa joitakin interaktiivisia sivustoja, mm. eräs käsittääkseni ihan cgi:llä toteutettu chatin tapainen lakkasi toimimasta kunnolla. Ja nyt kun asensin sen firefoxin uudestaan, nämäkään ongelmat eivät ratkenneet?

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Uusin versio kaiketi.

 

Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; fi; rv:1.9.1.3) Gecko/20090824 Firefox/3.5.3

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Ja jos se herjaa pitkälti esim IE:ssä oletko koittanut poistaa ja uudelleen asennusta playereille. Kannattaa myös välistä tyhjentää välimuistikansiot molemmissa selaimissa.

CCleaner on kätevä ohjelma poistamaan viallisia rekisteritietoja ja turhia tiedostoja ympäri Windowsia yms.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Poistin taas tuon flash player -plugarin, siivosin rekisterin sekä välimuistit parillakin eri ohjelmalla, asensin playerin uusimman version uudestaan. Youtube-videot herjaavat edelleen. Osa toimii, suurin osa ei.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Nyt selvisi tämä homma. Ongelman aiheuttaa Adblock plus -lisäosa. Tuli muista syistä tietokoneen uudelleenasennus ajankohtaiseksi, ja flash-sisältö toimi sen jälkeen täydellisesti. Nyt sitten lisäsin tuonne Adblockin suodattimiin erään suomalaisen listan (lista mainosbannereista ym.) niin ongelma tuli takaisin. Poistin suodattimet ja taas toimii... Uskomatonta mutta tästä se näköjään oli kiinni.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään