Guest t2623

Tilauslennon hinta?

5 viestiä aiheessa

Laitoin tarjouspyynnön erääseen kotimaiseen lentoyhtiöön, mutta en malttaisi odottaa itse tarjousta... Tilanne on sellainen, että pitäisi saada työpaikan väkeä mahdollisimman kivuttomasti Mikkelistä Kuusamoon ja takaisin.

 

Jos lähtijöitä on 30, mahdumme ko. yhtiön Saab 340-masiinaan ja jos saamme 50 kokoon, voisimme pläjäyttää reissun Embraerilla. Yleisesti ottaen, kummalla on edullisemmat käyttökustannukset, potkurilla vai jetillä? Ilmeisesti koneen tyyppi vaikuttaa myös laskeutumis/nousumaksuihin? Paljonko mahtaa polttoainetta palaa moiseen reissuun? Kone tullee Helsingistä, heittää poppoon Mikkelistä Kuusamoon, tekee lauantain mitä haluaa ja lentää pyhäaamuna väsyneen, mutta onnellisen porukan takaisin. Reissu ajoittuu ensi keväälle.

 

Mitä arvelette, maksaako reissu pienen auton hinnan ja tyydymme istumaan 8 tuntia onnikassa peffat ruvella? Minullahan ei ole tässä mitään lehmää ojassa... mitä nyt saattaisin jump seatilla istua koko reissun... :P

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

No aivan varmasti maksaa.

 

Varmasti yhtiöillä on veloitushintansa jonka alle ei hinta mene vaikka käytäisiin vain kääntymässä Malmilla. Ja tuokin hinta on aivan varmasti viisi numeroinen jos on jetti kyseessä.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

 

Tultiin kerran erään kotimaisen lentoyhtiön Atraimelle Göteborgista Helsinkiin. Täysi koneellinen väkeä yhteen suuntaan tuli huomattavasti halvemmaksi kuin lentoliput millään ryhmäalennuksilla.

Alunperin oltiin tulossa MD:llä, mutta porukan kutistuessa mahduttiin ATR:ään. Se MD:kin olisi ollut paljon halvempi kuin tavallista reittiä ostetut liput. Tarkemmista hinnoista en tosin osaa sanoa.

 

Mutta kyllä se tavallinen maatakulkevabussi on kuitenkin vähintään 100 kertaa halvempi.

 

A

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Jotensakin muistuisi mieleen muutaman vuoden takainen keissi, jossa hääpari vihittiin vuokratussa DC-9:ssä. Homma olisi kustantanut jotakin 50000 fim. Jonkun Saabin vuoksra ei ehkä kaikesta huolimatta ole henkeä kohti mikään aivan mahdoton, mutta ei se kyllä halpaakaan ole.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Joo-o. Juttelin erään tuttavan kanssa, joka oli joskus kysellyt Finnairilta vastaavanlaista keissiä. Ongelmana oli se, että lentoyhtiö ei mielellään lentäisi konetta tyhjänä, niin kuin tässäkin tapauksessa joutuisi tekemään. Matka ei sinänsä olisi ollut aivan älyttömän kallis, mutta siirtolennoillekin olisi pitäny saada maksavia asiakkaita. Mutta katsotaan, mitä tuleman pitää!

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään