Guest Viletsu

Nettisivujelppiä

2 viestiä aiheessa

Tere. Mitenkähän saisin sivuilleni (onko valmista vai täytyykö itse koodata?) tuollaisen lentojen haku systeemin? Onko jotain valmista masiinaa mihin vaan luodaan oma käyttäjä jne. Lähinnä tulevaa virtuaalisen yhtiön sivuja varten jos joku osaisi autella, KIITOS.

hups väärä alue no siirtäköön joku

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

OpenFlights.org? FS2004 Flight Plan on Google Earth?

 

Tai kävisikö tällainen, Lento maapallon ympäri. Tein sen aikoinaan Google Mapsin ja KML:n alkeita opiskellessa. Koodi ei ole enää ihan ajanmukainen mutta ideaa voi soveltaa tuollaisessa VA-projektissa. Valmiita lentoreittejä voi tuoda ja karttoja rakennella myös Google Mapsin Omat kartat palvelussa. Esimerkiksi EFHK-EFKU flight plan (KML test). Liittäminen ja linkittäminen omille kotisivuille onnistuu myös helposti.

 

Minkälaista hakusysteemiä ajattelit? Kaupunkien, kenttien, reittipisteiden ja -tunnusten hakemista? Käykö erillinen hakupalkki, Googlelta ja varmaan myös MS:lta sellaisen saa sivulleen ilmaiseksi. Vai riittääkö valmis lista josta käyttäjä valitsee haluamansa. Kurkkaa yhdenlaista toteutusta minun opaskarttasivustolta.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään