Heikki Rantasalo

Heathrow:ssa lennot myöhässä

8 viestiä aiheessa

Katsokaapa LHR:n lähtevien lentojen listaa 24.7. klo 10 jälkeen - lennot ovat olleet pahasti myöhässä. Asiaan liittyvää uutista tai tiedotetta ei silti tunnu löytyvän. Tietääkö joku syyn?

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Veikkaan syyksi rankkoja ukkoskuuroja noususektorissa. Lähteviä lentoja en seurannut, mutta myös laskeutumiset keskeytettiin reiluksi vartiksi klo 13.30 jälkeen rajun kuuron ukkoskuuron oltua 27R:n finaalilla.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Kuulema LGW:llä oli joku pieni hässäkkä Dahs 8:n kanssa... Siten jotkut lennot piti ottaa LHR:lle ... Ainakin mitä mä ymmärsin A.netin jutuissa...

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Kaverilta tuli eilen viestiä Heathrowlta lähtiessä:

 

"Oon jo koneessa (joka siis on portilla) ja vielä odotellaan tässä noin tunti ennen lähtöä. Lontoon joku muu kenttä oli tänään suljettu ja ohjattu tänne. Siin oli jotain tekemistä ukkosellaki mut en tiiä et oliks se toinen kenttä suljettu sen takia vai näin isot ruuhkat täällä sen takia :D"

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Tais olla visuaalissa  :laugh:

 

Kyllä, visuaalissa kiitotien 27R finaalissa.

 

"Oon jo koneessa (joka siis on portilla) ja vielä odotellaan tässä noin tunti ennen lähtöä. Lontoon joku muu kenttä oli tänään suljettu ja ohjattu tänne.

 

Uutisten mukaan Gatwick oli suljettuna puoli tuntia Flyben koneen hätälaskun vuoksi. Heathrowiin ei tullut esimerkiksi yhtäkään Easyjetin, Flyben, Monarchin, Thomsonin, Thomas Cookin, jne. konetta, jotka muodostavat valtaosan Gatwickin liikenteestä joten en oikein usko, että käytännössä kovinkaan montaa konetta laskeutui Heathrowiin. Ei ainakaan niin montaa, että ne olisivat aiheuttaneet lentoonlähtöihin tunnin viiveen.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Ei ainakaan niin montaa, että ne olisivat aiheuttaneet lentoonlähtöihin tunnin viiveen.

 

Löysin säätutka-animaation, jonka mukaan ukkoskuurot alkoivat tosiaan klo 10 jälkeen ja jatkuivat jonnekin klo 18 saakka. Mutta lennot olivat myöhässä siis jopa yli 3 tuntia, ennen kaikkea klo 14 jälkeiset lennot.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään