Heikki Jokinen

Mistä uusi akku Uniden-scanneriin?

7 viestiä aiheessa

Mulla on siis käytössä Uniden UBC3300XLT scanneri ja akku on ihan finaalissa. Akku ei ota yhtään varausta vastaan. Mistä voi hommata tuollaisen BP-250 akun näppärästi?

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Ilmeisesti kyseessä on tuommonen ihan tavallinen 4 kennon NiMh-akku, tuollaisenhan voi itse tehdä vaikka tavallisista sormipatteriakuista, tai valmiin vastaavan saa esim. rc-lennokkien/autojen vastaanotinakuista, liittimen tosin voi joutua vaihtamaan.

 

Hannu

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Enpä tiedä pääkaupunkiseudulta, mutta kannattaa ainakin kysäistä:

 

A-Paristopiste Oy

Rautatienkatu 12

33100 Tampere

 

Puh. 010 4235 555

Fax: 03-214 2372

eMail: paristopiste@a-paristopiste.fi

 

Tuolta löytyy "vaikka mitä" akuista/paristoista puheenollen

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Juuri vajaa pari kuukautta takaperin juotin itselle vastaavan satsin omaan Unideniin. Autohuoltamolla, missä käytän rassini huollossa, kaverilla on myös noita akkukennoja myytävänä. Ei maksanut montaa euroa neljä kennoa. Sitten vain muutama sentti piuhaa ja vanhasta akkupakasta liitin. Vartin homma ja nyt pysyy taas virta vekottimessa...

 

Tosin näyttääpä noita löytyvän sellaisella hinnalla googlesta, että kannattaako itse edes alkaa värkkäämään...

 

http://www.batteryupgrade.com/shopBrowser_search.php?searchphrase=BP-250&searchType=searchByshopGroup#/shopGroupId/44616985

 

Akku ei ota yhtään varausta vastaan.

 

Tarkistappa muuten myös, että se skannerin kyljessä oleva laturin "pistorasia" ei heilu. Minäkin nimittäin luulin, että akkusetti on totaalisen kuollut, mutta totuus olikin toisenlainen. Se latausreikäelementti oli vaan päässyt ratkeamaan juotoksista kahden nastan osalta ja tästä syystä akut eivät tietenkään latautuneet. Juotin nastat takaisin kiinni piirilevyyn, niin vanhatkin akut rupesivat ottamaan virtaa :)

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Jossain vaiheessa omistin UBC3000:n jonka NiCd-kennot kuolivat täysin. Selasin Partcon luetteloa ja sieltähän löytyi vastaavat kennot. Niiden kanssa vaan joutui hieman taiteilemaan, että sai riittävän määrän kennoja taiteltua ja juoteltua sarjaan, mutta lopputuloksesta tuli uudenveroinen.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään