Guest heiska91

Tietokoneen päivitys...

7 viestiä aiheessa

Ajattelin jos päivittelisin konetta, ei siis vielä mutta sitte joskus niin ajattelin tämmösiä lisäyksiä.

-AMD Athlon 64 3200+ tai 3400+ BOX 3200+ maksaa 220€

-A-OPEN AK86-L AMD 64-bit Emolevy 110€

-Kingston 512MB DDR 266MHz 110€

-Ati Radeon X800 128MB tai 256MB

 

Olisiko tuossa järkeä? Tässä on nykyinen kokoonpano:

-Intel Celeron 2.4ghz

-512MB DDR

-Intel D845GER2 Emolevy

-Club3D Radeon 9600 128MB

-80GT Kiintolevy

 

Siis olen vain harkitsemassa...

Jesse

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Tulee sillä vääntöä lisää, hintaa vaan on vielä aika lailla. Mutta miksi noin pieni ja hidas muisti? Kai tuo emo 400 MHz DDR:ääkin tukee? Ei ole paljon mieltä pistää hirveästi rahaa nopeisiin palikoihin ja sitten tahallaan hidastaa konetta hitaalla muistilla.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Eipä taida X800 löytyä 128MB? Ja tuo muisti mielellään 400mhz väyläisenä tai sitten vieläkin nopeampana ja hyperX ei ole mikään huono valinta.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Vuoden jos sinnittelee vanhalla tai vaatimattomalla suorituskyvyn lisäyksellä a la muistikammat, niin 64-bittiset systeemit alkavat varmaan olla köyhän ulottuvilla. Laittaa sitten koko purkin uusiksi - näin minä olen tuumaillut varsinkin sen jälkeen kun 3 gigaista 533-väylänopeuksista prossua ei enää ollut saatavilla ja 2,4 giganenkin vielä jaksaa jotenkuten. Kertarysäyksellä uudistamisessa yhteensopivuusongelmatkin ovat harvinaisempia kuin että vanhaan kokoonpanoon lisätään tuoretta rautaa.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Onko kenellekkään tuttuja moniprosessoriemot? Onko sellaisesta hyötyä esim. fs2004 käytössä jos vaikka iskee emoon kiinni 2 amd:n mp 2400+ suoritinta? Ja jos kuvitellaan et muistia ois gigan verran ja näytön ohjain olis club 3d Radeon 9700Pro?

 

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Ei ole hyötyä FS:ssä, ellei sitten ole pakko ajaa samanaikaisesti muita jonkinmoista prosessorikuormaa aiheuttavia ohjelmia. FS ei osaa jakaa laskentaa useammalle prosessorille, se edellyttää nimenomaan moniprosessorisuoritukseen tarkoitettua ohjelmakoodia. Mutta eri ohjelmat jakautuvat eri prosessoreille kuorman mukaan tai käsin valiten. Nykyiset Pentiumit ovat käyttöjärjestelmälle kaksi prosessoria, siitä sen näkee kun ottaa tehtävienhallinnan auki ja katsoo prosessi- ja suorituskykyikkunoita, miten kuorma jakaantuu.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään