Heikki Knuutila

istuinkarttoja

5 viestiä aiheessa

Airliners.netin Aircraft Info -sivulta http://www.airliners.net/info/ löytyy ainakin valmistajan istuinkartat joillekin koneille. Tai voihan sieltä kuvatietokannasta kokeilla etsiä cabin shotteja eri yhtiöiltä ja katsoa, että miten ne penkit on.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Ja eipä niitä kaikkia taida saadakkaan mistään, kun niitä eri versioita on esim. Finnairilla miljoona per kone... Niinku ykstoistasen tyyppi-insinööri totes, "Deltalla (tai joku jenkkipulju, en muista mikä) o 60 ykstoistasta ja kaks versiota, Finskillä o 2 ykstoistasta ja 60 versiota..."

Eli ne penkit voi laittaa sinne iha miten lystää, kuhan ne raiteille sopii ja toosa on balanssissa (ja muut rajotukset ei ylity). Mielellään tietty mahollisimman tiukkaan, koska sillit säilyy purkissa parhaiten mahollisimman tiukkaan pakattuna ;)

 

Kimmo

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Löytyyköhän jostain kokoelmaa joko linkein tai muuten eri lentoyhtiöiden istuinkartoista. Koitin moista hakea ja paras joka silmiini osui oli tämä http://www.uk-air.net/seatplan.htm Tuolla yhtiöitä ei kuitenkaan ollut kovin kattavasti.

 

Knude

 

www.finnair.fi -> Matkustusohjeet (vasemmassa laidassa) -> Laivasto (vasemmassa laidassa). Kuvat on pieniä, mutta onpahan kuitenkin.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään