Tommi Hares

SAS Ground Services ISS:lle Helsingissä...

6 viestiä aiheessa

Tämmöstä uutista; vaihtuu siis meikäläisellä työpaikan kirjainyhdistelmä.  :-\

 

Osana rakenteellisia järjestelyitään SAS Group on käynnistänyt neuvottelut ISS Palveluiden kanssa koskien SGS Finland Oy:n maapalveluliiketoiminnan siirtämistä liikkeenluovutuksella ISS:lle. 

 

SGS Finland on Suomen toiseksi suurin ilmailuliikenteelle maapalveluita tarjoava yritys. Henkilöstöstä 253 työskentelee Helsinki-Vantaan lentoasemalla ja loput kuudella muulla lentoasemalla eri puolilla maata. SGS Finland tarjoaa mm. lähtöselvitys- ja lähtöporttitoimintoja, lipputoimisto- ja loungepalveluita, matkatavarankäsittelypalveluita, koneiden lastaus- ja purkutoimintoja sekä aircraft servicing -palveluita.

 

ISS:llä on pitkä ja laaja kokemus lentokenttäympäristöstä ja tukipalveluiden tuottamisesta ilmailuliikenteelle. Maapalveluliiketoimintaan laajentaminen on luonnollinen jatkumo kasvavalle liiketoiminnalle ja tukee ISS:n strategiaa ja halua kehittää yhä laajempia henkilöstövaltaisia tukipalveluita lentoliikenteen erityistarpeisiin. 

 

– SGS:n liiketoiminta tuo tärkeän täydennyksen ISS:n palveluvalikoimaan. Arvostamme SGS:n henkilöstön erityisosaamista ja olemme sitoutuneet kehittämään maapalveluita edelleen. Tämä liikkeenluovutus on meille erittäin merkittävä. Sen myötä parannamme kykyämme vastata sopimusasiakkaidemme tarpeisiin ilmailuliikenteen toimialalla ja voimme tarjota heille yhä kokonaisvaltaisempia tukipalveluita, sanoo johtaja Mika Martola ISS Palveluista.   

 

– Uskomme, että ISS pystyy tuottamaan meille laadukkaita maapalveluita ja siten tukemaan SAS:in taloudellista kehitystä ja ydinliiketoimintaamme. ISS:llä on myös vahvaa kokemusta liikkeenluovutuksista ja henkilöstöjohtamisesta. Lisäksi ISS arvostaa SGS:n henkilöstön kokemusta ja erityisosaamista, kommentoi sopimusta SGS Finlandin hallituksen jäsen Björn Nordgren, Vice President Structural Affairs and Strategy (STODE) SAS Group.

 

ISS Palvelut Oy tuottaa henkilöstövaltaisia ydinliiketoiminnan tukipalveluita sekä yrityksille että julkiselle sektorille. Asiakaskohtaiset palveluratkaisut koostuvat mm. rakennuttamisesta, siivouksesta, kiinteistönhoidosta, toimistopalveluista, turvallisuuspalveluista, ruokailupalveluista ja teknisistä palveluista. ISS:ssä työskentelee noin 12 000 ammattilaista ja palveluverkosto kattaa koko maan. ISS Palveluiden liikevaihto on noin 470 miljoonaa euroa. ISS Palvelut Oy on osa kansainvälistä, 50 maassa toimivaa, ISS-konsernia. www.iss.fi, www.issworld.com

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Muistako väärin .. eihän siitä edes niin kauaa ole kun SAS tuon oman handlingfirman Helsinkiin perusti?

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Aika yllättävä käänne mielestäni että SGS Finland päätyi ISS:n haltuun... Ennemmin olisin uskonut että yksi alan suurimmista toimijoista eli Penauille/Servisair olisi vahvistanut asemaansa Helsingissä. Toisaalta olisin hyvin voinut myös kuvitella että kaksi muutakin alan suurinta toimijaa olisivat lopultakin rantautuneet Suomeen eli Menzies Aviation tai Aviapartner... Kieltämättä ISS vaikuttaa hiukan yllättävältä ostajalta vaikka monialayritys onkin.

 

Kaikkea hyvää vanhoille tutuille, toivottavasti ISS tulee olemaan hyvä työnantaja...

 

- Lasse

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään