Harri Koskinen

saapuva lento Bagdadista EFHK:lle 11.8. klo 17.00

8 viestiä aiheessa

Ilmailulaitoksen sivulla näkyy saapuva ulkomaanlento HLR636 Bagdadista klo 17.00. Lentoyhtiökoodi paljastaa, että kyseessä on bulgarialainen Heli Air Services, ja oma arvaukseni konetyypistä a.netin kuvien perusteella on An-12.

 

-harri

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

En aio käydä, kun tällä hetkellä ei ole autoa käytettävissä ja on vähän työkiireitäkin :(. Toivottavasti joku muu saisi koneen kuvatuksi, aika kattavastihan nuo epätavallisemmat vierailijat yleensä EFHK:lla kuvataan.

 

-harri

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

HEH, äsken tuli tekstiviesti numerosta 16505 ???, jossa kerrottiin tuosta Bagdadista saapuvasta koneesta jne ja kysyttiin, että joko FSNordic discussion tietää asiasta. No, viestissä ei kuitenkaan ollut mitään nimeä eikä vastaavaa tunnistetta, eikä tuollaisen numeron perusteella vissiin voi hakuakaan oikein suorittaa... Eli olisi kiva tietää, kukahan mahtoi minua informoida :)

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Numero 16505 kuuluu NumeroNetti-palvelulle. Sen nettisivulta FAQ:sta http://www.numeronetti.fi/web/html/faq.html löytyy seuraava tieto:

 

"7. Sain tekstiviestin numerosta 16505, mutta en tiedä kuka viestin on lähettänyt?

 

Viesti on lähetetty NumeroNetin tekstiviestin lähetysominaisuudella. Tällöin ei tiedetä kuka viestin on lähettänyt, joten siksi on erityisen tärkeää laittaa viestiin aina tieto lähettäjästä.

 

Mikäli koet viestin olevan sinua häiritsevä tai loukkaava, niin ota yhteyttä NumeroNetin HelpDeskiin niin katsotaan yhdessä miten asiassa voidaan edetä."

 

 

-harri

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Uskomattoman hyviä rahtijuhtia noi vanhat Antonov 12:set. Niitä käy EFHK:llakin nykyään melkein päivittäin varsinkin kun IL-76 ei enään pääse . Eikös se oo savun suhteen vähän niin että mielummin lisää vähän öljyä kun polttaa venttiilit.Igor kuljettaa rahtia halvemmalla kun Georg ja sitäpaitsi Georg ei uskalla nykypäivänä lentää ihan joka paikkaan.... (mm. Bagdad--Casablanca)

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään