Juha Paulavuo

30 loukkaantui ilmakuopissa Japanissa

7 viestiä aiheessa

Japanissa noin 30 lentokoneen matkustajaa on loukkaantunut koneen jouduttua ilmakuoppiin. Kahden matkustajan kerrotaan loukkaantuneen vakavasti.  Pelastusviranomaisten mukaan loukkaantuneet olivat Northwest Airlines -yhtiön lennolla Filippiinien Manilasta Tokioon. kone joutui ilmakuoppiin noin puoli tuntia ennen laskeutumista, turvavyövalon palaessa.Koneen oli määrä jatkaa välilaskun jälkeen Los Angelesiin. Loukkaantuneet kiidätettiin ambulansseilla sairaalaan heti lennon laskeuduttua Naritan kansainväliselle lentokentälle lähelle Tokiota. Boeing-tyyppisessä matkustajakoneessa oli yhteensä yli 400 matkustajaa ja 14 henkilökunnan jäsentä.

 

Lentoyhtiön edustaja epäilee, että loukkaantuneet eivät olisi pitäneet vöitä kiinni.

 

hesari

 

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Taas hyvä syy pitää niitä turvavöitä kiinni aina paikalla istuessaan. Joka perhanan kerta ku matkustaa koneella, ja alkunousussa belttivalo sammuu, alkaa se sama vyönsolkien kilinä. En oikeesti tajua mikä siinä vyössä on muka niin ahdistavaa, että se on pakko avata heti kun siihen lupa on.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Samaa olen minäkin ihmetellyt. Usein tulee suoraan sanottua unohdettua, että koko vyö on päällä. Ei se voi niin paljoa ahdistaa. Nuo kilisyttäjät varmaan suuremmalla todennäköisyydellä eivät pidä autossakaan turvavyötä kiinni, autojen vyöthän voivat tuntua paljon ahdistavammilta kuin lentokoneiden turvavyöt.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

En oikeesti tajua mikä siinä vyössä on muka niin ahdistavaa, että se on pakko avata heti kun siihen lupa on.

 

Ihmiset ei ilmeisesti ymmärrä, että se vyö on säädettävä. Minä teen aina niin, että kun istun paikalleni lyön vyön kiinni ja vedän sen niin löysäksi kuin sen saa. Kiristän vyön vasta juuri ennen lentoonlähtöä, ja löysään sen taas täysin löysäksi kun valo sammuu. Se löysäkin vyö kyllä pitää penkissä jos turbulenssi sattuu kohdalle. Sitten taas ennen laskua vyö kireälle ja löysälle laskun jälkeen. Koskaan ei ole vielä turvavyön takia tarvinnut tuntea ahdistusta koneessa, saksalainen juniorijääkiekkojoukkue olikin sitten eri juttu... ::)

Juha

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Tähän on helppo ratkaisu: Jos penkillä istutaan, se antaa pikku sähköiskuja voimistuen, ellei vyön solki ole kiinni. ;D

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla
Minä teen aina niin, että kun istun paikalleni lyön vyön kiinni ja vedän sen niin löysäksi kuin sen saa.

 

Minäkin usein jouduin, hoikkana tyttönä, löysäämään sitä vyötä aina paikalleni istuessani, joku aina käy vetämässä ne vyöt niin himputin kireälle kääntöjen aikana. ::)

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään