Ilkka Mäkelä

"Windows Vista can be made faster"?

2 viestiä aiheessa

Minulla ei ole ollut koneen nopeuden suhteen oikeastaan mitään valittamista tähän mennessä,  mutta rupesin kuitenkin kokeilemaan lisäasetuksien säätöä tämän tuoreen artikkelin perusteella:

 

http://www.sindhtoday.net/technology/60848.htm

 

Artikkelissa siis väitetään, että Vistassa on menty liiallisuuksiin mm. ikkunoiden "animoinnissa". No, menin ohjeiden mukaan lisäasetuksiin ja aloin raksia pois tarpeettoman tuntuisia vaihtoehtoja. Anyway, yritin myös suoraan ruksata pelkästään kohdan "paras suorituskyky" mutta silloin visuaalinen ilme palasi takaisin Windows 98:aan  :'( mikä ei kiinnosta pätkääkään...

 

Kysymys: Mitä näistä ruksattavista kohdista nyt sitten kannattaisi pitää ruksattuna - ja toisaalta, nopeutuuko järjestelmä artikkelin lupauksen mukaisesti jos ruksauksia poistetaan vai näyttääkö vain siltä?

 

[ attachment removed / expired ]

 

[ attachment removed / expired ]

 

Siis tarvitsenko esim. joitain "varjoja" vai en? - Tähänastinen asetus siis oli pelkästään "Windows saa päättää" mihin ei välttämättä kannata uskoa?

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Sitten semmonen pikku kysymys.Mihinkas tarkeaan sen voitetun ajan(esim 5 sekuntia nopeampi kaynnistys)voi kayttaa.Mistahan ihmeesta tuo nopeusvouhotus on jokapaikkaan iskenyt.Kun taman ongelman ratkaisemiseen kaytetyn ajan kayttaa vaikka koneensa siivoamiseen tai vaikka paivittaa vanhat ajurit uudempiin,niin saavutettu hyoty on varmasti paljon merkittavampi.

                      Vexi

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään