Timo Koski

Äänenvoimakkuus melkein nolla?

3 viestiä aiheessa

Tuossa joulun jälkeen runsaat 3v vanhan kannettavan HP:n äänenvoimakkuudet on menneet lähes täysin. Kaikki merkkiäänet ja netin videot, youtube yms, DVD:t, ladatut videot, kaikki kuuluu erittäin heikosti. Kerran ne tuli, taisi olla 1. päivä kun asian huomasin, vähäksi aikaa takaisin jossain vaiheessa(parin-kolmen päivän päästä) itsestään päiväksi tai pariksi ehkä, mutta sitten on aika hiljaista ollut. Kyllä siitä jotain kuulee kun kaikki voluumit pistää kaakkoon, mutta ei hyvä. Käyttis on XP home ja ei ole mitään ulkoisia kaiuttimia, ihan koneen sisäinen kajari vain. Antakaa taas törpölle  askel askeleelta ohjausta, mitä voisi tehdä.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Katsoppa, että tuolta alapalkin äänenvoimakkuus-kuvakkeesta aukeavasta ohjauspaneelista on äänet kaakossa, paitsi kaksi ensimmäistä (itselläni ovat parhaimmat kun ovat -) puolessa välissä. Jotkut ohjelmat (kuten esimerkiksi Nokian PCSuiten musiikkitiedostojen siirtämiseen tarkoitettu softa) säätelevät noita jos esikuuntelet kappaleita ohjelman omassa toistimessa, ja jättävät yhden noista säätimistä (Wave) päin honkia, ja se vaikuttaa kaikkiin ääniin.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Kiitosta vaan Otto, tuoltahan sen sain workkimaan. Olin kyllä sitä äänihommaa vilkuillut, mutta enpä koittanut tuota aaltoa säätää, kun en ajatellut sen tähän vaikuttavan :-[. Nyt sitten hiukkasen tai enemmänkin samaan asiaan liittyvä kyssäri. Töissä on joku XP pro tms käyttis ja siinä ei esim. tilannehuoneen piipit kuulu ollenkaan. Äskeisen perusteella koitin noita ääniä sorkkia, mutta en onnistunut saamaan mitään vaikutusta ainakaan tuohon juttuun. Onko jotain tehtävissä tuolla "äänet ja äänilaitteet" ja siinä "äänet" jossa on äänivalikoima-ikkuna ja ohjelmatapahtuma-ikkuna, joista en tajua hönkösen pöläystä. Vai muualta jotain säätää. Ei ole ulkoista kajaria tässäkään. Kyllä siitä kuitenkin jotain ääntä kohtuullisen kovaa tulee, mutta ei siis tuota em. tilannehuoneen merkkiääntä. Tätä ei ole siis koskaan kuulunutkaan, kunhan nyt vasta kysyin sitä.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään