Juha Paulavuo

Boeing antamassa potkut n. 4 000

7 viestiä aiheessa

Eipä tuohon voi oikein muuta todeta kuin että lakon aikana, kun asentajat vaativat "työpaikkatakuita", monet varoittivat siitä, ettei sellaisia ole olemassakaan. Näköjään firma tarjoaa kuitenkin jotain erorahan tapaista ja uudelleenkoulutuksen/uuden uran valinnan mahdollisuutta, joka jää nähtäväksi. Seattle Post-Intelligencer kertoo samat asiat omassa uutisessaan, johon on jo tullut kitkeriä kommentteja asiasta.

 

http://blog.seattlepi.nwsource.com/aerospace/archives/159072.asp

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

http://www.hs.fi/talous/artikkeli/Boeing+leikkaa+4500+ty%C3%B6paikkaa/1135242620324

 

Boeing leikkaa 4500 työpaikkaa

 

Chicagossa päämajaansa pitävä yhtiö sanoi, että leikkaukset tehdään liikelentoyksikössä, jolla on tehtaita Seattlen alueella Yhdysvalloissa. Yhtiön mukaan leikkaukset eivät vaikuta merkittävästi lentokonetuotantoon.

 

Kysymys: Miten voidaan tehtailta heittää ulos 4.500 henkeä ilman että se vaikuttaa tuotantoon. Eihän missään voi olla näin paljon tänä päivänä näin paljon löysää, Eihän?? :o

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Boeingilla on Washingtonin osavaltiossa töissä 76 400 henkeä, suurin osa juuri commercial divisionissa. Vähennys on n. 5% luokkaa.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Äsken päättyneen tiedotustilaisuuden yhteydessä tuli selväksi, että Boeing aikoo vähentää tämän vuoden aikana jo mainittujen 4500 työntekijän lisäksi vielä 5500 työntekijää eli yhteensä 10000 henkilöä.

Karsintaa ei kuitenkaan tehdä kaupallisten lentokoneiden osastoilla, vaan jossain muualla Boeingin sisällä.

 

Lakon takia Boeingille tuli tulonmenetyksiä 1,8 miljardin dollarin verran ja myös viimeinen vuosineljännes oli laskennallisesti tappiollinen.

 

http://blog.seattlepi.nwsource.com/aerospace/archives/160586.asp

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Boeing on ilmoittanut hidastavansa 777- ja myös 747/767-koneiden valmistustahtia ensi vuonna aikaisemmin suunnitellusta vauhdista, mikä Aviation Weekin mukaan tulee varsin todennäköisesti merkitsemään lisää irtisanomisia tuotantolinjoilla.

 

Aviation Week

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään