Antti Havukainen

MP4-tiedostojen muokkauksesta

2 viestiä aiheessa

Hakusessa olisi siis joku ilmainen videonmuokkausohjelma mp4-tiedostoille, jolla onnistuisi ihan yksinkertainen muokkaus kuten tehosteiden lisääminen ja leikkaaminen sekä tallennusmahdollisuus johonkin järkevämpään tiedostomuotoon kuten mpg:ksi tai avi:ksi.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Itse olen wintoosassa editoinut videota MpegStreamClip -softalla.  Tukee myös MP4-tiedostoja ja ulos saa mm. .mgp ja .avi.

 

Tehosteita tuossa ei ole, koska alunperin softa on tarkoitettu DVB-demuxaukseen (eli digiboksin raakavideon muuttamiseen netti- ja tietokonemuotoon). Perus pätkimis- tmv.  mainoskatkonpoistajat tuosta löytyy. Jos tehosteita haluaa, niin siihen on sitten muita softia. Valitettavasti suurin osa maksullisia.

 

Jos klippi on jo editoitu, niin pakkaussoftana wintoosassa (DivX tai Xvid, pienempi tiedostokoko) kannattaa käyttää "aitoa ja oikeaa" AutoGordianKnot:ia

 

Jos saatavilla on Linux KDE-työpöytäjärjestelmällä, niin kaikkinaiseen videoeditointiin löytyy KDEnlive joka demuxauksen, DVD-rippauksen ja uudelleenkoodauksen lisäksi sisältää myös lukemattomia tehosteita.  Paras ja helppokäyttöisin näkemistäni (ja itsellä toki suosikkina käytössä), mutta siis vain Linuxille.

 

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään