Guest hennri

Google kalenterin ja Nokian synkronointi

1 viesti aiheessa

Menoja alkaa olla sen verran paljon, ettei jokaista työvuoroa yms. jaksa erikseen näpytellä kännykkään, mutta kuitenkin pitäisi tiedot kännykän kalenteriin saada.

Aloin tutkiskelemaan aihetta niin Microsoft Outlookin kalenteri taitaa olla ainut mahdollinen kalenteri, jonka kanssa Nokia (6300 minun tapauksessa) suostuu yhteistyöhön. Oma Office on todella vanha (Outlookin versio 10), joten kalenteri on niin alkeellinen kuin olla ja voi sekä käyttöliittymä aivan hirveä.

 

Selvisi, että Google kalenterin voi saada synkronoitua Outlookin kanssa, jonka voi synkronoida Nokian kanssa. Ongelmia kuitenkin ilmeni kun Google Calender Sync. ei tue kun Outlook 2003 ja 2007. Eli kyseinen vaihtoehto ei minun tapauksessani toimi, koska outlook liian vanha.

 

Lisäksi on olemassa Goosync. ohjelma, joka synkronoi google kalenterin ja nokian kalenterin suoraan verkon kautta. Itselläni ei ole mitään datapaketteja tms. joten vaihtoehto ei kuulosta houkuttelevalta suurten kännykkälaskujen pelossa.

 

Onko siis mitään mahdollisuutta, miten Nokian kalenterin ja Googlen kalenterin saisi synkronoitua keskenään datakaapelin kautta? Tai onko tiedossa muuta kalenteria, jonka voisi helposti synkronoida Nokian kanssa?

 

Ajattelin, että nykyaika olisi vaivatonta ylläpitää kännykän kalenteria tietokoneen avulla, mutta ilmeisesti oli liikaa vaadittu ;D

 

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään