Jani Viipuri

Life-lehden kuva-arkistot

5 viestiä aiheessa

http://images.google.com/hosted/life

Jokos olette tuota kahlanneet läpi ?

Löytyy meinaan todella mielenkiintoisia kuvia ihan ilmailun osaltakin...

 

http://images.google.com/hosted/life/f?q=helicopter+source:life&imgurl=d165f018320b2d0c

http://images.google.com/hosted/life/f?q=pulsa+jet+source:life&imgurl=f026fb661b9f682d

http://images.google.com/hosted/life/f?q=hornet+source:life&imgurl=7ed3cf184f789c64

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Loistava kuva legendaarisesta koneesta! Kaikki on muuten tuossa melko selvää mutta osaako joku sanoa, että mikä hemputin pyykkinaru tuohon pyrstöpuomiin on viritetty ja mitähän roolia se mahtaa näytellä??! Näyttäisi menevän kannusraudan kautta myös puomin toiselle puolelle... Tietoa siis mielellään jos jollakin olisi, en niinkään kaipaa huonoja arvauksia.

 

Tuo eka linkki ei muuten ainakaan minulla toiminut.  :P

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

mutta osaako joku sanoa, että mikä hemputin pyykkinaru tuohon pyrstöpuomiin on viritetty ja mitähän roolia se mahtaa näytellä??! Näyttäisi menevän kannusraudan kautta myös puomin toiselle puolelle... Tietoa siis mielellään jos jollakin olisi, en niinkään kaipaa huonoja arvauksia.

 

Arvaus kylläkin, mutta arvaan myös, että ei yhtään huono sellainen, mikäli väitän sen olevan joku radioantenni. Joku varmaan osaa myös sanoa, minkä sorttisen taajuusalueen/-tyypin antenni. Edelleen itse arvaisin, että se on (U?)HF-antenni..

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Arvaus kylläkin, mutta arvaan myös, että ei yhtään huono sellainen, mikäli väitän sen olevan joku radioantenni.

No tuon minä nyt olisin osannut itsekin päätellä. Mutta juuri kyseisen härpättimen virka olisi kiinnostuksen kohteena, UH:n siviiliversioissa kun en ole moiseen ikinä törmännyt. Myöskään noihin tankoihin (pl. kannusrauta tietty), minkä kautta "lanka" kiertää, en ole koskaan törmännyt. Enkä edes siihen, että niille "tangoille" olisi pyrstöpuomissa valmiit paikat.  :-\

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

No tuon minä nyt olisin osannut itsekin päätellä. Mutta juuri kyseisen härpättimen virka olisi kiinnostuksen kohteena, UH:n siviiliversioissa kun en ole moiseen ikinä törmännyt.

 

KVG ;D

 

Pistä hakusanaksi "huey tail boom antenna" taikkasta vaikkasta suoraan "huey hf antenna", niin rupeaa selityksiä löytymään. Tuolla Vietnamin vuoristoisissa viidakoissa lienee ollut "tehoantenni" tarpeen (vrt. vaikkapa venttiseiskan pitkälanka-antenni). Tuo taitaa olla ainoita järkeviä paikkoja, mihin tuollaisessakin kopterissa moinen saadaan asennettua ilman, että se on risuissa kiinni jne...

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään