Guest oldmanpilot

Rauta-asiaa

7 viestiä aiheessa

Joskus jotain puhetta varmaan ollut täällä ja jossain vaiheessa jotain kädenvääntöä siitä, millainen kone pitäis olla, että Fs pyörisi hyvin?

Ongelmana siis, että jos pidän ai-liikenteen päällä ei meinaa tulla lentämisestä mitään kun kentällä ei tahdo pystyä rullaamaan ku näyttis ei kykene tuottamaan kuvaa rullaustahtiin.

Eli onko todellakin totta, että pitää olla 500+ euron näytönohjain jos meinaa simuloida ai-liikenteen kans?

Text meshit käänsin 15, antialiasingia en simun asetuksista ole laittanut päälle. Emossa, näyttiksessä ja kaikissa palikoissa on uusimmat ajurit mutta ei jaksa pyöriä.. Nykyiselle näyttikselleni oletusasetuksilla 3Dmark03 antaa tuloksen 3718 ja niillä asetuksilla lentokoneet simussa on niin hirveää katsottavaa ettei viitsi katsella. Sahalaitaisuus poistuu vasta kun näyttiksen asetuksista on reunanpehmennys 2x ja anisotrooppisuodatus 16x ja sitten onkin jo potkua kulutettu sen verran, että 3Dmark03 antaa tulokseksi enää 1789!! Sitten koneet olisi hyvän näköisiä, ei sahalaitaa tms mutta ei enää jaksa sit pyöriäkään koko systeemi muuta kuin taivaalla missä muita koneita ei sillä hetkellä näkyvissä mutta isomman pilven kohdalla jo taas pätkitään..

Eli pitääkö siis minun marssia kauppaan ja sijoittaa +-500 eskoa näyttikseen vai onko kenties mahdollista jollain asetuksilla saada tuota ongelmaa edes pienennettyä..?

Virtaa näkyy menevän näyttikselle 1.55v ja AGP on 8x käytössä. Väylänopeudet on prossulla 333 (166) ja muistilla 400 (200) Mhz..

Koneen kokoonpano on:

MSI KT6V-SR, AMD Athlon XP 2600+ (1.92Ghz), Transcend 512Mt PC3200 (400Mhz) CL2.5, Maxtor 6Y120PO 120Gt 7200rpm (8Mb välimuisti), Connect3D ATI Radeon 9600XT 128Mb, Syncmaster753S 17¨

 

Ja niin kuin ennenkin olisin todella kiitollinen vastauksista jos joku osaisi auttaa tai kertoa edes onko mitään tehtävissä vai siirrytäänkö etsimään uusia harrastuksia joista voin todeta, että simu lentämistä mielenkiintoisempaa touhua mitä voi tehdä housut jalassa ei ole!!

 

TT

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Eipä juuri kannata yleensä kaikkein hintavimpia palikoita ostaa, kun puolen vuoden päästä ne ovat kumminkin alelaarissa. Tolkullinen kompromissi hinnan ja suorituskyvyn välillä on järkevää hakea. Tuosta sinun kokoonpanostasi en lähtisi vielä päivittämään mitään, eroa ei niin hirveän paljon saa että kannattaisi. Uudemmat prosessori- ja emolevysukupolvet ovat kyllä tehokkaampia, mutta ei niin paljon että vaihto olisi järkevää.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Muistia voi aina olla giga niin ei jää ainakaan siitä kiinni.. FS voi olla yllättävä muistisyöppö, varsinkin jos ajaa yhtään muita ohjelmia taustalla.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Mulla oli muistia tuo 1024Mt 400Mhz väylällä mutta se ei auttanut tuohon. Ehkä pitää vain sitten ajaa ilman sitä ai liikennettä? Silloin kaikki toimii täysillä ilman nykimisiä!

Kaikki ai koneet minulla on pain ja ai aadwarkin koneita joten niiden ei pitäisi olla liian raskaita näkyä mutta ilmeisesti ne nyt kuitenkin vain ovat.. :'(

No katsotaan,, Eikö muuten oikeasti kenelläkään muilla ole tällaista ongelmaa? Olenko ainut "mopo" koneen käyttäjä.. Eli tarkoitan onko muilla tälläista mopo konetta ja ei olisi nykimistä?

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Koneesi ei suinkaan ole mopo! Parannusta voi tulla monista asioista, esim. päivittämällä näyttiksen ajurit. Sitten pitää vain säätää grafiikoita niin pienelle kuin itse sietää ja että framet ovat mahdollisimman hyvät. Täysillä grafiikoilla et kyllä simua pyöritä kunnolla tuolla kokoonpanolla.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään