Jukka Juutilainen

F-105G 62-4443 29 JUL 72

4 viestiä aiheessa

Wow! $3383,88 !! Ja jotkut ne lahjoittaa tavaraa ilmaiseksi ilmailumuseoihin  ;D.

 

Suomessa ei ole hirveäasti vaihtoehtoja, koska Suomen alueelta löytyvään sotamateriaaliin sovelletaan Asetusta puolustusvoimille kuuluneen tavaran löytämisestä ja pelastamisesta (84/1983). Asetuksen mukaan löytynyt materiaali - myös muun maan puolustusvoimille kuulunut - on lähtökohtaisesti Suomen valtion omaisuutta. Myynti ja/tai vienti maasta ilman asianmukaista lupaa ei ole laillista.

 

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Niimpä, jollei ole huutokaupattu pv:n omissa huutokaupoissa tai ostettu varikkojen myymälöistä. Jenkeissähän pilotit siirtyvät aktiivipalveluksesta reserviin ja vievät henkilökohtaiset lentovarusteensa reservivuosien jälkeen sitten kotio. Meinasin vaan tuota Robert Kingiä, kun halaji mammonan sijasta mainetta  ;).

 

Suomalaiset eivät olleet Vietnamissa...ja muutenkin olisi huonosti kysyntää suomalaisella militarialla (pl. saksalainen tavara, joka oli suomalaisten käytössä). Jenkeissä maksetaan Vietnamin aikaisesta tavarasta käypä korvaus  :thmbup:.

 

Totta. Jenkeissä on jopa museoilla oikeasti rahaa ja isot museot voivat tehdä rahakkaita hankintoja, niinkuin tuo BW-372 osoitti.

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään