Matias Pusa

SmartWi

2 viestiä aiheessa

Onkos kenelläkään kokemusta langattomasta SmartWi on salauksenpurkukortin jakajasta? Kuulostaa hyvältä laitteelta eikä hintakaan ole mikään tavattoman kallis (150-200e)

 

 

http://www.ladigital.fi/tuotteet/tarvikkeet_smartwi.php

Jep, meillä on tuollainen ollut käytössä pari-kolme kuukautta. En osaa sanoa onko käyttö ollut aivan ongelmatonta, mutta todennäköisesti hyvin lähellä sitä.

 

Todennäköisesti siksi, että Samsungin digiboksi on vaatinut kaksi kertaa tehdasasetuksien palauttamisen SmartWin käytössäoloaikana. Aikaa ennen SmartWitä Samsungin käyttöaikana (n. 6kk) se on pitänyt buutata vain kerran. Tosin sinä aikana siinä ei ole ollut maksukorttia lainkaan.

Sonyn tallentava laite taas on joissain tapauksissa pätkinyt kuvasignaalia tallennettua maksukanavaohjelmaa katsoessa. Tästäkään minulla ei ole aiempaa kokemusta, koska ennen SmartWin hankkimista, ei Sonyssa korttia ollut. Kaverillani on samanlainen yhdistelmä käytössä ja hän on maininnut myös samankaltaisesta ongelmasta.

 

Nuo vastaanotinkortit ovat luonnollisesti suurempikokoisia kuin normaali kortti, joten laitteissa joissa on luukku kortinlukijan edessä, ei luukkua voi todennäköisesti pitää kiinni.

Käyttöönotto oli helppoa, eikä sen olemassaoloa normaalisti huomaa mitenkään.

Vaikka mahdollisia ongelmia on ollut, tarkoituksena on hankkia yksi kortti lisää, kun taloon tuli digivirittimellä oleva töllö.

 

 

tomppa

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään